HTC One M9+ Prime Camera Edition známe oficiálně

HTC One M9+ Prime Camera Edition známe oficiálně
2016-06-06T12:00:58+02:00
• 6. 6. 2016
2

Tentokrát až v daleké Indii byla spatřena nová verze modelu One M9 Prime Camera Edition, který jsme mohli poprvé zahlédnout začátkem května u našich sousedů v Polsku a v Německu pod změněným názvem One S9. Mobilní novinka je dostupná v oficiálním e-shopu HTC pro indické zákazníky, kde HTC zveřejnilo kompletní specifikace, oficiální snímky a také prodejní cenu. Zařízení nesoucí jméno One M9+ Prime Camera Edition bude lákat hlavně na dvojitý senzor u hlavního fotoaparátu.

One M9+ Prime Camera Edition

V samotném čele si vydobyl místo 5,2palcový displej s Full HD rozlišením, pod nímž běží osmijádrový procesor Helio X10 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 2,2 GHz po boku 2GB operační paměti RAM a 16GB úložiště rozšiřitelné díky přítomnému slotu pro paměťové microSD karty. Jeho konstrukce měří 15,09 x 7,19 x 0,96 cm a váží přijatelných 168 gramů. Celkovou výdrž má pod palcem 2 840mAh baterie.

Zadní část disponuje dvěma senzory fotoaparátu s rozlišením 13 megapixelů a dvojici LED diod na přisvětlení snímků. Zbývající seznam specifikací uzavírá systém Android asi v předinstalované verzi 5.0 Lollipop skrytý pod známou nadstavbou Sense UI nebo snímač otisků prstů v jediném hardwarovém tlačítku. Ačkoliv doposud neznáme přesné datum představení široké veřejnosti, tak cena je 23 990 rupií (tj. cca 8 540 Kč).

One M9+ Prime Camera Edition (3) One M9+ Prime Camera Edition (2)

Zdroj: estore.htc.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Je to zarážející, že HTC dělá jako by byla prosperující společnost s velkým odbytem. Nedá se ji ovšem upřít, že její mobilní telefony jsou velice dobře vybavené a softwarovou výbavou má lepší než Samsung který je na tom o hodně lépe než HTC.

deniss hooper

6. 6. 2016, 12:10

Dost dobře nechápu politiku potápějící HTC. Tento telefon s tak spíše směšnou výbavou nabízí za asi cca kolem 8 tisíc. 2 gb RAM. Trapas. Snad v Indii to prodají, ale kdo ví. Ovšem největší trapárna je nově htc 10, který nabíhá za dvacet litrů. Pokud si tak představuje htc záchranu, tak ádié prérie. Nokie hadra..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat