Freetel Kiwami – 6palcové pádlo z Japonska

Freetel Kiwami – 6palcové pádlo z Japonska
2016-06-05T08:45:10+02:00
• 5. 6. 2016
2

Společnost Freetel představila novinku v podobě telefonu, který má mimo jiné konkurovat modelu Axon Pro od ZTE na mobilní trhu ve Spojených státech. Zařízení dostalo originální název Kiwami a zapadne do vyšších pater ve střední třídě. Japonský výrobce může uživatele zlákat ke koupi hned několika aspekty – obrovským displejem, kvalitním fotoaparátem, konkurenceschopným hardwarem nebo nepřehnanou prodejní cenou.

Freetel-Kiwami

Do čela byl dosazen 6palcový displej s QHD rozlišením a přední 8megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Uvnitř zabírá místo osmijádrový procesor (2 GHz) Helio X10 (MT6795) od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště, kterému nechybí podpora paměťovým microSD karet pro případné další rozšíření. Co se týče samotné konstrukce, ta měří 159,5 x 82,9 x 8,9 mm a váží 182 gramů.

Záda získalya 21megapixelový senzor fotoaparátu dodaný od Sony, duální přisvětlovací LED diodu či baterii o velikosti 3 400 mAh. Prostředím bude doprovázet systém Android zatím jen ve verzi 5.1 Lollipop. Barevné varianty jsou dvě základní – černá a bílá. V konečném prodeji ho můžete vyhlížet během 3 týdnů a neblokovanou verzi bychom měli pořídit za 389 dolarů (tj. cca 9 425 Kč).

Freetel-Kiwami (1) Freetel-Kiwami (2)

Zdroj: phonescoop.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

StavebnyStroj

5. 6. 2016, 10:15

Made in Japan? Konečne by mali Japonci produkovať mobilné telefóny. Kvalita Japoncov je už dávno známa. Raz by som chcel vyskúšat niečo z ich výroby. No tento mobil je pre mňa dosť velký. Počkám si na odozvy a na niečo menšie. Len tak dalej. Číny je na trhu už habadej.

Milan Strnadel

5. 6. 2016, 9:51

Pokud je to made in Japan tak klobouk dolů. Vice takových. Chce to s tema čínskýma nahrazkama zatocit.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat