5 aplikací ze storu – hry od Ketchappu

5 aplikací ze storu – hry od Ketchappu
2016-06-16T17:39:38+02:00
• 16. 6. 2016

Dnes máme opět čtvrtek a s ním přichází náš seriál 5 aplikací ze storu. V tomto díle jsme si pro vás vybrali 5 her od vývojářského studia Ketchapp – známí vývojáři jednoduchých, ale chytlavých her.

5 app

Stick Hero

První vybranou hrou je Stick Hero. Jak již bývá zvykem u Ketchappu, je velice jednoduchá, a to ji dělá velmi návykovou, zvláště pak pokud ji začnete hrát ve větším kolektivu. Ve hře hrajete za panáčka a vaším úkolem je dostat jej na další pilíř pomocí platformy, která je dlouhá podle toho, jak dlouho držíte stisknutý displej telefonu.

screen568x568 (1) screen568x568 maxresdefault (1)

Musíte si, ale dát pozor, aby platforma nebyla moc krátká nebo naopak dlouhá. Během hraní získáváte speciální měnu ve tvaru třešní, a za ni si můžete koupit jiný design na vašeho panáčka.

logo-app Stick Hero Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Stick Hero Developer Zdarma iOS

Arrow

Druhou hrou, na kterou se podíváme, je Arrow. Pointou je nenarazit do zdí bludiště, ve kterém se pohybujete a sbírat další části svého hada, které jsou zároveň body ve hře. Tudíž v ní nejde o to jak daleko se dostanete, ale jak přesně proplujete přednastavenou arénou. Pohybujete se tak, že tisknutím na displej dochází ke změně směru vaší postavičky.

stažený soubor (1) impossible-row-new-snake-top-game-for-android-10199_imgs_10199_4

Dalším aspekt, který musíte sbírat, je fialový krystal, za který si můžete koupit nového hada, jelikož začínáte s obyčejnými oranžovými kostičkami, ale později se můžete dostat i na klasického zvířecího hada. Aby to nebylo tak jednoduché, tak čím dále se dostanete, tím jste rychlejší a mění se tvar bludiště, ve kterém se zmenšují cestičky a zatáčky jsou o něco ostřejší.

logo-app Arrow Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Arrow Developer Zdarma iOS

Jelly Jump

Další hru, kterou jsem si pro tento pořad vybral, je Jelly Jump. Je velmi chytlavá, ale dlouho u ní nevydržíte, jelikož po chvíli telefon končí vzteky na druhé straně stolu, ale i přesto se k ní velice často vracím. Úkolem v této hře je dostat oranžové žele do bezpečí před tím, aby se neutopilo. Toho dosáhnete skákáním na vyšší a vyšší příčky, které se postupně zavírají, takže musíte mít dobré načasování.

maxresdefault-1

Bohužel v této hře nenaleznete žádnou speciální měnu, za kterou byste si koupili nové barvy vašeho želé nebo nové mapy. Avšak pokud nehrajete sami, ale máte někoho, s kým se v této hře předháníte, tak vás jen tak neomrzí.

logo-app Jelly Jump Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Jelly Jump Developer Zdarma iOS

Risky Road

Předposlední aplikací, respektive hrou, je Risky Roud. V ní je vaším úkolem převážet vejce přes překážky nastražené na trati. Vejce převážíte pomocí automobilu. Přitlačením na displej vašeho zařízení dochází ke zrychlení auta, s čímž je samozřejmě spjata nestabilita vozidla. Již od začátku hry můžete potkat opravdu hnusné překážky, jako například přeskoky přes vodu nebo flipy.

images stažený soubor (2)

Během jízdy jsou na trati umístěny modře označená místa, přes která když se dostanete, tak získáváte bod. Dále jsou na trati rozesety zlaťáky, za které si kupujete jak nová vozidla, tak i barvy na vejce, která zrovna převážíte.

logo-app Risky Road Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Risky Road Developer Zdarma iOS

Don´t touch the spikes

Na závěr tu máme jednu z nejpropracovanějších her od studia Ketchapp, a to Don´t touch the spikes. V hlavní části hry je vaším úkolem přelétat s ptáčkem z jedné strany na druhou, tím že klikáte na displej, avšak se musíte vyhýbat ostnům, které se generují na okrajích herního pole. Za každý přelet získáváte jeden bod a při přelétávání se generují na hrací ploše ještě bonbónky, které jsou herní měnou.

Screenshot_2014-09-11-21-01-23 screen568x568 (2) maxresdefault (2)

Hra však obsahuje ještě další tři módy, a to jeskyni, duely proti mobilem ovládanému soupeři a duely mezi hráči. Mód jeskyně je skoro stejný jako hlavní část, ale je zde tma, takže pohyb je o něco obtížnější. Duely proti mobilu jsou na principu kdo dřív zemře, vyhrál. Duely mezi hráči jsou stejné jako proti telefonu, ale na každé půlce hraje jeden z hráčů.

logo-app Don't Touch The Spikes Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Don't Touch The Spikes Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat