ProtonMail – vydařený emailový klient pro Android

ProtonMail – vydařený emailový klient pro Android
2016-05-06T14:45:58+02:00
• 6. 5. 2016

Na svých telefonech stále častěji vyřizujeme emailovou komunikaci. K tomu využíváme většinou emailové klienty, které jsou různých kvalit. Jednou z nejlepších a nejpropracovanějších je rozhodně nový ProtonMail.

unnamed (4)_result

Tato aplikace nabízí vysoký počet možností, jak efektivně využívat svůj čas při řešení emailů. Aplikace má svůj původ ve Švýcarsku, kde se snažili hlavně o bezpečnost celého klienta. Proto, abyste mohli aplikaci používat, je nutné založit si Proton Mail. Vaše zprávy a celá komunikace je přenášena šifrovaně, což chrání vaše soukromí před odposlechem sítě.

unnamed_result

Vaše pošta je řazena do kategorií. Můžete si tak rychle procházet přijaté, poslané anebo archivované zprávy. Nechybí ani funkce označení důležitých zpráv pomocí hvězdičky. Při otevření zprávy máte možnost rychlé odpovědi pomocí tlačítka nad textem. Rovněž není problém do emailů připojovat přílohy v podobě dokumentů. Taktéž se dá vytvořit seznam kontaktů, který využijete při posílání nových zpráv.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Aplikace je ke stažení zcela zdarma. ProtonMail je tzv. open source a je vyvíjen ve Švýcarsku. Funkční je na operačním systému Android a iOS.

logo-app ProtonMail - Encrypted Email ProtonMail Zdarma ANDROID logo-app ProtonMail - Encrypted Email Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat