UMI Super – 4 GB RAM, 2GHz SoC, LTE a 4000mAh baterie sponzorovaný článek

UMI Super – 4 GB RAM, 2GHz SoC, LTE a 4000mAh baterie [sponzorovaný článek]
2016-05-25T06:57:53+02:00
• 24. 5. 2016

Společnost UMI vstoupila na trh s pár zařízeními a nyní se snaží prorazit s dalším, které vypadá opravdu nadějně. Jedná se o model Super a velmi zjednodušeně řešeno, název hovoří za vše. Uživatel má například k dispozici 4GB operační paměť, 32GB interní úložiště, baterii o kapacitě 4000 mAh nebo 2GHz procesor, a to vše za velmi nízkou cenu.

c

UMI Super

Už na první pohled si jej lze spojit například i s některými modely od Xiaomi, avšak celkový design je poněkud odlišný. Na přední straně tak najdeme 5,5palcový displej s 2,5D zaoblenými hranami a Full HD rozlišením. Co se kamery týká, pro selfie fotografie můžete použít přední 5MPx fotoaparát, pro normální focení pak hlavní 13 MPx fotoaparát na zádech, spolu s duální přisvětlovací diodou. Níže je ještě umístěna čtečka otisku prstů.

d

Pod kovovým šasi najdeme 2GHz procesor od MediaTeku – Helio P10, který má osm jader a grafický čip Mali T860MP2. Operační paměť se vyšplhala na 4 GB, což je opravdu dost, interní úložiště činí 32 GB a můžete si jej rozšířit o dalších 256 GB. Kapacita baterie činí 4000 mAh a podporuje rychlé nabíjení skrze port USB typu C.

Myslelo se také na konektivitu, tudíž Wi-Fi má 2,4GHz i 5GHz pásmo a standard 802.11 b/g/n/a, Bluetooth verzi 4.1 a samozřejmě pak LTE. Velmi dobrou zprávou pak je, že je přítomna i frekvence 800 MHz, ovšem oněch 900 MHz už bohužel chybí. Na těchto specifikacích je nainstalován Android 6.0 Marshmallow. Nakonec by bylo dobré zmínit, že váha zařízení je trochu větší – celých 185 gramů.

Kde si mohu telefon UMI Super zakoupit?

gearbest

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou za cenu 179 $, což je v přepočtu přibližně 4300 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma. Je nutné uvést kupón GBSUPER.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat