LG ukázalo nový 5,7palcový Stylus 2 Plus

LG ukázalo nový 5,7palcový Stylus 2 Plus
2016-05-30T19:15:29+02:00
• 30. 5. 2016

Jen pár chvil po zveřejnění modelu Stylus 2 Plus se společnost LG rozhodla jej ihned uvolnit do konečného prodeje. Nebýt úniku přes čínskou databázi TENAA, tak možná bychom ani nezaregistrovali příchod tohoto zařízení na mobilní trh. Jako první se dočkali zákazníci na Tchaj-wanu, kam to jihokorejský výrobce přeci jen nemá daleko. Nicméně první kusy mají být k dispozici až koncem příštího měsíce. Oproti základní variantě bez přívlastku Plus existuje několik citelných vylepšení.

Stylus 2 Plus (1)

Vpředu naleznete 5,7palcový displej s Full HD rozlišením a 8megapixelovou kamerku. Vnitřní část šasi vyplňuje osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 3GB operační paměť RAM po boku 32GB úložiště. Celá konstrukce dosáhla rozměrů 155 x 79,6 x 7,4 mm a hmotnost se zastavila u hranice 146 gramů. Výdrž telefonu určuje baterie o velikosti 3 000 mAh, vedle které je ukrytý důležitý prvek v podobě stylusu.

Stylus 2 Plus (4) Stylus 2 Plus (2) Stylus 2 Plus (6)

V zádech bude ještě vynikat 16megapixelový fotoaparát, jeden LED blesk a již charakteristická trojice tlačítek. Softwarovou výbavu zaštítí systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Mezi zbývající prvky výbavy patří podpora sítí 4. generace (cat. 4) či funkce dual-SIM. Závěrem zbývá dodat prodejní cenu, která byla stanovena na 10 990 tchajwanských dolarů (tj. cca 8 203 Kč).

Stylus 2 Plus (3)  Stylus 2 Plus (5)

Zdroj: lg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat