Alcatel Flash 3 prošel testem u GFXBench

Alcatel Flash 3 prošel testem u GFXBench
2016-05-31T07:50:12+02:00
• 31. 5. 2016

Alcatel Flash Plus 2 si odbyl svou premiéru před více než týdnem a pomalu se do popředí začíná dostávat nástupce modelu Flash 2, který je v prodeji od září loňského roku. Čínský výrobce má v plánech nový telefon s název Flash 3 a ten v uplynulém týdnu prošel testem v grafickém benchmarku GFXBench. Díky dostupnému výpisu z databáze známe tedy první hardwarové specifikace, které zařízení zařadí do vyšších řad ve střední třídě.

Alcatel logo

V jeho čele zaujímá místo 4,6palcový displej s Full HD rozlišením, který požene desetijádrový procesor (MT6797) Helio X20 od MediaTeku o taktovací frekvenci 2,3 GHz po boku grafického čipu Mali-T880 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data zamíří do 32GB interního úložiště, kde asi nebude chybět ani podpora paměťových microSD karet. Přední panel navíc ještě doplní 8megapixelová kamerka.

Mezi poslední známé specifikace lze zařadit zadní 13megapixelový senzor fotoaparátu nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Telefon by mohl zabodovat u náročnějších uživatelů, kteří ocení nadstandardní výkon spojený s kompaktním displejem. Důležitou roli bude rovněž hrát prodejní cena. Předchozí generace začínala v Indii za 9 299 rupií (tj. cca 3 373 Kč), takže připravovaná novinka nemusí příliš vybočovat.

Flash 3

Zdroj: mobilexpose.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat