Oppo R9 a R9 Plus potvrzuje TENAA

Oppo R9 a R9 Plus potvrzuje TENAA
2016-03-07T07:30:11+02:00
• 7. 3. 2016

Čínská certifikační databáze TENAA stojí za dalším únikem informací a tentokrát si úřednici vzali na mušku dva připravované modely od společnosti Oppo. Výrobce pomalu spouští reklamní kampaň k očekávanému telefonu R9, se kterým by měla být zároveň uveden větší varianta s přívlastkem Plus. Podle nejnovějších zpráv nebudou mezi nimi markantně velké rozdíly, když ovšem opomeneme úhlopříčku jejich displejů.

Oppo R9 a R9 Plus (1)

Základní verze nabídne 5palcový AMOLED displej s Full HD rozlišením. Hardwarovou stránku zabere osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,95 GHz, 4GB operační paměť RAM a 32GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Z obou stran bude k dispozici 16megapixelový senzor s přisvětlovací LED diodou. Celkově konstrukce má měřit 151,8 x 74,3 x 6,5 mm a vážit 145 gramů. Dále nechybí podpora LTE, funkce dual-SIM, 2 850mAh baterie nebo systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop.

Oppo R9 a R9 Plus (2)

U modelu R9 Plus dojde k několika změnám. Displej vyroste k 6 palcům, takt procesoru klesne na 1,8 GHz, zdvojnásobí se velikost úložiště, požene jej 4 120 mAh baterie a v poslední řadě překvapí starší Android 5.0 Lollipop. Všechno završí kvalitní designové zpracování, odolné materiály či nadstandardní cena okolo 500 dolarů (cca 12 854 Kč bez daně). Tisková konference proběhne 17. března, takže co je skutečností, zjistíme už za 14 dnů.

Oppo R9 a R9 Plus (3) Oppo R9 a R9 Plus (4)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat