Instagram pro Windows 10 Mobile se ukazuje na prvním videu

Instagram pro Windows 10 Mobile se ukazuje na prvním videu
2016-03-06T18:12:35+02:00
• 6. 3. 2016
1

Instagram-Windows-10-Mobile

Microsoft při představování svých nejnovějších Lumií 6. října minulého roku tak trochu naznačil i přípravy nových univerzálních aplikací pro Windows 10 Mobile z dílen Facebooku. Zatímco aktualizovaný Facebook se již testuje v uzavřené beta verzi, o novém Instagramu doposud nepadla ani jedna zmínka. Italskému webu WindowsBlogItalia se ale naskytla exkluzivní příležitost Instagram pro Windows 10 Mobile vyzkoušet a přináší první video a snímky obrazovky.

Instagram-UWP-for-Windows-10-Mobile-WindowsBlogItalia-5Instagram-UWP-for-Windows-10-Mobile-WindowsBlogItalia-9Instagram-UWP-for-Windows-10-Mobile-WindowsBlogItalia-17

Zatímco současný Instagram Beta pro Windows Phone 8.1 byl publikován před 2,5 lety a postrádá hromadu funkcí, nová verze pro Windows 10 má obsahovat všechny dostupné funkce, včetně například nahrávání videí. Vývojáři totiž využili možností projektu Islanwood dovolující upravit aplikace z iOS tak, aby bez problému fungovaly i na telefonech s Windows. Windows 10 Mobile verze tak bude vypadat skoro stejně jako Instagram pro iPhony, jak si můžete všimnout na obrázcích a videu.

Nová verze Instagramu se však teprve nachází v rané fázi testování, je plná chyb a přístup k ní má jen skupina vyvolených. Pro více detailních screenshotů zavítejte na web WindowsBlogItalia.

Zdroje: windowsblogitalia.com, reddit.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Jiří Mrázek

8. 3. 2016, 11:40

Není to portováno přes Islanwood ale Osmetu (konkurenční řešení). Psal to i Rubino z WPCentral, proto ta aplikace (ne)funguje. O UWP si můžeme zatím nechat zdát. Není důvod opouštět 6tag.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat