Alcatel Idol 4 přijde ve variantě Mini

Alcatel Idol 4 přijde ve variantě Mini
2016-03-26T14:45:59+02:00
• 26. 3. 2016

Společnost TCL v současné době produkující telefony Alcatel má v následujících plánech výrobu zmenšené varianty modelu Idol 4. Verze Mini se však nebude vázat k očekávanému Idolu 4 Pro s Windows 10, ale k základnímu provedení běžící pod Androidem. Čínský výrobce si nedokázal uhlídat ty nejpodstatnější informace. Zařízení bude dostupné v několika variantách, které od sebe odliší základní hardwarová výbava.

Alcatel Idol 4

V jeho čele bude stát 5palcový displej s HD rozlišením a přední 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. O výkon se má postarat čtyřjádrový procesor MT6738 nebo osmijádrový procesor MT6750 dodaný MediaTekem. Mnohem větší možnosti přinese variabilita u operační paměti RAM a interního úložiště. Mají existovat různé možnosti poskládané z 1GB, 2GB, 3GB operační pamětí RAM a 8GB, 16GB, 32GB úložiště.

Zadní část zabere 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a 2 400mAh baterie. Jak bylo zmíněno již v úvodu, tak operační systém zastoupí Android v zatím neupřesněné verzi. Jedním z největších lákadel samozřejmě bude snímač otisků prstů, který ukryli do domovského tlačítka. Vzhledem k očekávání velkého množství různých variant nelze určit přesnou prodejní cenu. Cenovka u základního modelu se má pohybovat v rozmezí od 9-15 000 korun v závislosti na verzi.

Zdroj: venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat