Zopo představilo nový model Speed 8

Zopo představilo nový model Speed 8
2016-02-26T15:00:39+02:00
• 26. 2. 2016

Mistr světa v silničních motocyklech, závodník Jorge Lorenzo, se stal hlavní tváří novinky s názvem Speed 8. Společnost Zopo oficiálně představila tento model dnes v rámci konání každoročního veletrhu MWC v Barceloně a rozhodně nešetřila silnými slovy. Přestože uváděné tvrzení není pravdivé, tak telefon byl označen za první chytrý telefon s deca-core procesorem na světě. Každopádně si čínský výrobce zaslouží pozornost díky kompletně vynikající výbavě.

Zopo Speed 8 (2)

V čele si vydobyl místo 5,5palcový displej s Full HD displejem, pod kterým dostal prostor desetijádrový procesor Helio X20 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. Uživatelé mají k dispozici 32GB úložiště pro vlastní data. Dále konstrukci doplňuje snímač otisků prstů nebo zdířka pro USB typu C. Celkovou výdrž obstarává baterie o velikosti 3 600 mAh. Vpředu samozřejmě nesmíme opomenout 8megapixelovou kamerku.

Zopo Speed 8 (1) Zopo Speed 8 (3)

Zadní část bude vynikat 21megapixelovým senzorem Sony IMX230, k němuž ještě náleží duální LED blesk pro přisvětlení za špatných světelných podmínek. Softwarovou stránku zajistí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Základní výbavu uzavírá funkce dual-SIM nebo podpora sítí 4. generace. Prodejní cena ani dostupnost není zatím upřesněna, ale vše může být ujasněno během následujících týdnů.

Zdroj: zopomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat