Nová aktualizace lehce zlepšuje Google Mapy

Nová aktualizace lehce zlepšuje Google Mapy
2016-02-10T19:54:10+02:00
• 11. 2. 2016

Nová verze Google Map nepřináší ani tak mnoho nového, jako že se spíše soustředí na vylepšování a optimalizaci. Aktuální verze aplikace nese číslo 9.20 a je postupně šířena mezi uživatele. První drobnou úpravou je samotné uspořádání fotografií, které se nyní nacházejí přímo v recenzích. Původně byly fotografie a recenze stejného autora rozděleny, ale nyní jsou fotky součástí recenze. Je to malá drobnost bez zásadnějšího významu.

nexus5_3 nexus5_4

Další vítanou novinkou je možnost přidání vlastního místa v historii polohy. Místem může být již skutečné místo v Google Mapách nebo lze přidat vlastní, zcela nové místo. Tato změna nemá vliv na vaší trasu. Funkce se může hodit v případě, kdy automatické rozpoznání selže, což se v mém případě děje celkem často.

nexus5_5 nexus5_6

Menší změna se dostala také do nastavení, kde je nyní možné zapnout hlasové povely navigace při hovoru. Pokud vám tedy vyrušování během hovoru nevadí, je to další volitelná položka. Poslední úprava se dotkla samotné grafiky navigace, která nyní lépe zviditelňuje místa změny směru, čímž zvyšuje přehlednost navigování. Google v tomto roce plánuje kolem map velké věci, takže tohle není první, ani poslední aktualizace.

nexus5_1 nexus5_2

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

logo-app Mapy Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat