Acer odhalil druhou generaci Liquid Jade

Acer odhalil druhou generaci Liquid Jade
2016-02-28T12:30:49+02:00
• 28. 2. 2016

Spousta zařízení se na veletrhu MWC v Barceloně dočkalo svých nástupců a ani u společnosti Acer tomu není jinak. Oficiální představení si vysloužil model Liquid Jade 2, který jde s dobou, protože tchajwanský výrobce k základnímu úložišti přibalil ještě pořádnou dávku místa na vzdáleném úložišti. Přestože byla jednoznačně převzata myšlenka z telefonu Nextbit Robin, tak musíme uvítat to, že i zavedené značky se nebojí neověřených kompromisů.

Acer-Liquid-Jade-2 Acer-Liquid-Jade-2 (1)

Liquid Jade 2 nabízí 5,5palcový Full HD Super AMOLED displej doplněný o přední 8megapixelovou kamerku. Zařízení získalo nejen designové zpracování z Windows modelu Liquid Jade Primo, ale také šestijádrový procesor Snapdragon 808 od Qualcommu. Hardwarová část pokračuje 3GB operační pamětí RAM nebo 32GB úložištěm, kterému kryje záda 1 TB na vzdáleném úložišti zdarma. Samozřejmostí je slot pro paměťové microSD karty.

Zadní část potěší 21megapixelovým fotoaparátem s duálním LED bleskem. Ze zbývajících prvků výbavy stojí za zmínku podpora sítí 4. generace, technologie DTS sound pro kvalitnější poslech přes sluchátka nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Co se týče prodejní ceny nebo oficiální dostupnosti, tak ani jedno nebylo ze strany výrobce prozatím upřesněno.

Zdroj: acer.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat