Taichi Panda – diablová mlátička pro iOS a Android

Taichi Panda – diablová mlátička pro iOS a Android
2016-01-21T07:40:30+02:00
• 21. 1. 2016

Hraní na mobilních zařízeních není pouze o oddechovkách, můžete si zahrát i různé hry, které vám nabídnou desítky hodin zábavy, jako u PC her.

Taichi Panda patří do skupiny her, které nejsou chvilkovou záležitostí. Jedná se totiž o online RPG s MMO prvky. Hra je založena na hraní přes internet s dalšími hráči. Ve hře si můžete, jak to již bývá zvykem, vybrat z několika druhů hrdinů dělících se podle jejich vlastností. Klasicky je to síla, magie atd. Ve vaší cestě ke sbírání zkušeností a vylepšování zbroje vám budou stát nepřátelé. Ty musíte zabíjet různými útoky podle toho, jakého hrdinu máte.

unnamed_result unnamed (3)_result

Ve hře nechybí ani možnost vylepšování vaší výzbroje, čímž se váš hrdina stává odolnějším proti útokům nepřátel. Pokud si chcete hraní uspíšit a být lepším rychleji, lze si na postavu dokupovat předměty za reálné peníze.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Taichi Panda je dostupná pro operační systém Android a iOS. Je k dispozici zdarma, uvnitř se nacházejí nepovinné in-app platby.

logo-app Taichi Panda Snail Games USA Inc Zdarma ANDROID logo-app Taichi Panda Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat