Předobjednejte si Ulefone Power sponzorovaný článek

Předobjednejte si Ulefone Power [sponzorovaný článek]
2016-01-09T10:00:35+02:00
• 9. 1. 2016

Poslední dobou stále více populární značka Ulefone chystá nový model. Tím je Ulefone Power a již za pár dní se začne oficiálně prodávat. Vy tak máte nyní šanci zakoupit ho v předprodeji za zvýhodněnou cenu v obchodě Geekbuying.com. Ulefone Power je sice vcelku levný, na druhou stranu se jedná o špičkově vybavený smartphone.

power

Svou výbavou překoná i ty nejlepší top modely konkurence. Naprosto bezkonkurenční je totiž kapacita baterie. Do těla tohoto zařízení se podařilo dostat baterii o hodnotě 6050 mAh. To by mělo zajistit výdrž čtyř dnů při běžném používání. Samozřejmostí je pak technologie QuickCharge. Zpracování Ulefone Power je také povedené, boky jsou totiž tvořeny hliníkovým rámečkem, čelní strany sklíčkem Gorilla Glass 3 a záda dle varianty.

Uvnitř tepe 64bitový osmijádrový procesor (MTK6753). Vnitřní úložiště má kapacitu 16 GB a lze ji rozšířit karty microSD až o 128 GB. Paměť RAM poskytuje 3 GB. IPS displej má úhlopříčku 5,5 palce a rozlišení FullHD. Potěší podpora LTE dokonce i v českých pásmech (FDD LTE: 800/900/1800/2100/2600MHz).

power2

Fotoaparát má rozlišení 13 MPx a jedná se o nový čip IMX214 od Sony. Ten vyniká především vynikající světelností pouhých f/1.8. Přední kamerka má rozlišení 5 MPx. Na zádech pak nalezneme čtečku otisků prstů. Operačním systémem je Android ve verzi 5.1.

Tento telefon si můžete nyní předobjednat zde v akci na serveru Geekbuying.com za cenu 179 dolarů (v přepočtu asi 4 500 Kč). Celou stránku aktuální akce naleznete zde.

power3

logo2014

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat