Google Fit v1.56 – rozšířené možnosti pro Android Wear

Google Fit v1.56 – rozšířené možnosti pro Android Wear
2016-01-12T07:49:55+02:00
• 11. 1. 2016

Fitness aplikace mají určitou nevýhodu, totožnou mají i náramky a hodinky, které díky tomu nemohou plně využít svůj potenciál. Jde o to, že v chytrých hodinkách / náramcích chybí řádná podpora aplikací. Mnohdy tak musí uživatel vzít do ruky telefon, ačkoliv by přitom mohl sáhnout jen na ruku a vše jednoduše vyřešit. Dnes se tak dočkáváme aktualizace Google Fit, která s sebou přináší nové možnosti.

download (6)

Hlavní aplikace v telefonu nedoznala příliš změn, musíme se tak proto k novinkám přesunout k aplikaci pro Android Wear. Nově již nestartujeme výzvu, nýbrž činnost. Výzvy jako takové však nezmizely, jen už jen najdeme úplně dole pod chůzí, během či jízdou na kole.

Aktivity již fungují v podstatě stejně, jako na telefonu, což je jistě dobrá zpráva. Začínají jednoduchým tlačítkem, které vám dá tři vteřiny čas se připravit na začátek sledování. Aktivity mohou být pozastaveny z odpočítávající obrazovky. nebo v jedné z karet na základní obrazovce. Navíc se nyní dozvíte všechny možné dostupné informace, které aplikace sbírá – třetí obrázek níže zleva.

download (7)

V základním nastavení se uživateli zobrazuje celkový čas, vzdálenost, počet kroků nebo rychlost na kole. Pokud se rozhodnete, že jiná sada metrik bude pro vás lepší, není to žádný problém, stačí jít do nastavení a změnit metriku – lze nastavit různé zobrazování informací.

download (8)

Konečně jsme se tak dočkali změny od samotného Googlu, jemuž si nejeden uživatel stěžoval na minulou akci, nepřijde mi jako dobré vás dávat dohromady. Google si dává záležet na nové i na aplikacích pro Android Wear, což je dobře :)

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat