Chcete web Dotekomanie.cz bez reklam? soutěž

Chcete web Dotekomanie.cz bez reklam? [soutěž]
2016-01-28T07:59:07+02:00
• 24. 1. 2016
10

V roce 2012 jsme prošli velkou změnou a osamostatnili jsme se od webu Mobilmania.cz. Tehdy jsme měli na kontě 1 600 článků a nelehký úkol před sebou. Bez podpory většího hráče jsme spustili vlastní web Dotekomanie.cz, který má na svém kontě již přes 10 000 článků, vlastní doplněk pro webové prohlížeče a také aplikaci pro mobilní operační systém Android.

Taktéž jsme začali svou samostatnou kapitolu s jasnými pravidly. Nikdy na webu Dotekománie nebude celoplošná reklama. Držíme se zásady, že reklamní sdělení nikdy nebude překrývat obsah článku a nebude skákat čtenáři před oči. Každá reklama je u nás řádně označena, a to i v podobě sponzorovaných článků. Bylo nám už tehdy jasné, že návštěvníci ocení i možnost webu kompletně bez reklam. Z tohoto důvodu jsme zavedli předplatné.

2015-12-20 12.40.32

Za něj získá každý uživatel přístup k teprve chystaným článkům, bonusové funkce v aplikaci pro Android a navíc se skryje všechna bannerová reklama na webu i v aplikaci. Sponzorované články jsou viditelné, ale nikomu nejsou podstrkovány například skrze notifikace v aplikaci – aby bylo možné si je přečíst v případě zájmu.

Cena předplatného je už od svého počátku stanovena na 25 Kč měsíčně. Myslíme si, že je to adekvátní cena, která nejenže podpoří web Dotekománie, ale také umožňuje částečně financovat nákladný vývoj mobilní aplikace a webu samotného. Je zde také možnost ročního předplatného za 250 Kč. Při této ceně jsou dva měsíce zdarma – případně vás předplatné vyjde měsíčně na pouhých 20,8 Kč. „Co si dnes můžete pořídit za tuto cenu? Jakoby byste si dali o jedno pivo méně za měsíc.“

Aplikace Dotekomanie.cz přichází s FUP módem

Pro získání předplatného si musíte nainstalovat aplikaci pro Android. Následně se o vše postará Google, který nám takto napomáhá nejen s jednoduchým placením, ale také s bezpečností. Jinak bychom museli investovat do nákladného systému plateb s ohledem na bezpečnost.

Pokud si chcete vyzkoušet předplatné, máte možnost získat při prvním nákupu na 7 dní zdarma. Během této doby je možné zrušit předplatné a nic vás to stát nebude.

Nebo můžete napsat do komentářů, proč bychom měli právě vás vybrat. Z nich vybereme tři šťastlivce, kteří získají roční předplatné. Soutěž potrvá do půlnoci 27. 1. 2016.

logo-app Dotekománie.cz Michal Mroček Zdarma ANDROID

Je nám jasné, že takto jsou omezeni uživatelé jiných platforem. Stále hledáme možnost, jak přinést aplikace i pro iOS a Windows Phone, ale cena vývoje je dosti vysoká – „částka by se dala přirovnat ke koupi nového auta“ (v tomto případě dvou aut). 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Matouš Sloboda

27. 1. 2016, 23:04

Předplatné jsem již měl a díky za něj. Aktuálně jej již ale bohužel nemám. Je to příležitost, jak jej znova získat. :) Podporuji vás však i nadále občasným klikáním na reklamy. ;-) Děkuji za vše, co pro nás děláte. Jste nejobjektivnější web o mobilech, tabletech a „chytré elektronice“. Díky také za DevFest a vše co pro něj děláte. Díky za skvělý design webu i za skvěle zpracované recenze a články a všeobecně příjemnou atmosféru, kterou vytváříte. Vybrat byste mě mohli jako svého věrného fanouška, který vás sleduje již od doby vašeho zrodu z blogu v plnohodnotný web. Ještě jednou velké díky!

Martin Donaczi

26. 1. 2016, 19:50

Jste moc bezva. Bez reklam budete ještě bezvadnejsi a uděláte radost jedné duši, která si to jedno pivo měsíčně prostě neodpustí. Hlavně pokračujte v tom co děláte.

René Zavadil

25. 1. 2016, 21:44

Tento zpusob predplatneho je presne to, co na ceskem webu chybi. Cena, kterou dokaze akceptovat kazdy. Nejste jediny web (a ani primarni), ktery pro mobilni novinky sjizdim. Ale rad podporuji snahu, s jakou jdete stale kupredu. Jen tak dal borci!

Předplatné mám a jsem moc spokojený. Díky za Vaši práci. Jen tak dál.

Chtěl bych zažít jaké to je něco vyhrát a kor od Vás. Ještě nikdy jsem nic nevyhrál. Čtu si tu články už hrozně moc dlouho a toto by byla ta nejlepší zkušenost jak tuto aplikaci otestovat a zamilovat si ji ještě víc. ..

Máme předplatné bez reklam díky AdBl0ck Plus, vďaka Ghostery jsme se osamostatnili od nevyžádaného sledování.

Pavel Varga

24. 1. 2016, 20:13

O předplatném jsem už párkrát uvažoval, když jsem se nemohl dostat k připravovanému článku, ale nakonec jsem od toho vždycky upustil, s tím, že reklamy mi nevadí a na článek si počkám, vždyť dříve nebo později stejně vyjde veřejně. Vzhledem k tomu, že reklamy i předplatné mají stejný účel – přinést redakci peníze – tak pokud bych dostal předplatné zdarma, bylo by to kontraproduktivní, protože předplatné bych si potom stejně nejspíš nezačal platit. Ale možná se pletu, možná by mi ty věci okolo, jako automatická změna barev, nebo režim pro FUP přišly natolik užitečné, že by mě to donutilo svůj názor přehodnotit, kdo ví :)

BTW to číslo, 10 000 článků, to mě fakt překvapilo, to je slušná hromada článků

Martin Soukup

24. 1. 2016, 17:37

Jste jeden z mála českých webů který používá meta tag na obarvení lišty v chromu pro android. Je to sice jen na vzhled ale i tak je to super. I mobilní aplikace je perfektní a věřím že s předplatným je ještě o chlup lepší. Pokračujte v dobré práci :)

Lukáš Vála

24. 1. 2016, 17:12

nejsem tu dlouho.. android jsem neměl.. přešel jsem z wp. ale určitě bych zkusil.. a poté i koupil…jinak podobně jako píše Jirka

Jiří Pleskot

24. 1. 2016, 15:31

Zatím jsem u Vás neměl předplatné, ale kdybyste mi ho darovali, tak bych to otestoval a podle zkušenosti pak možná koupil.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat