Amazon zastavil prodeje Lumia 950 XL v některých zemích

Amazon zastavil prodeje Lumia 950 XL v některých zemích
2016-01-05T07:40:41+02:00
• 5. 1. 2016

Mělo jít o oživení mobilní divize Microsoftu, ale málem, nebo opravdu to skončilo fiaskem? Můžete se o tom přesvědčit v novém díle Na Dotek, kde jsme telefon Lumia 950 XL ukázali a zhodnotili. Zpracování neodpovídá ceně a systém je nedokončený. Každopádně byly prodeje bílé barvy zastaveny ve Francii, zatímco černá již není v Británii, kde je vyprodána. Oficiální vyjádření Amazonu se odkazuje na reakce zákazníků, kteří si stěžovali na problémy se zásobami položky na webu. Na vyřešení usilovně pracují, ale přesto je možné najít dostupná zařízení od jiných prodejců. Takhle se vyjádřily subjekty v obou zemích.

lumia-950xl

Minulý týden zastavil zásilky také další obchod ve Velké Británii. Jsou určité náznaky, že zařízení stahuje z prodeje sám Microsoft kvůli problémům s hardwarem. Ten však tyto zprávy dementoval s tím, že zařízení je nedostupné kvůli velké poptávce trhu. Pravda bude pravděpodobně někde uprostřed a možná dojde ke stažení v dalších zemích. Zatím vypadá tato situace minimálně podezřele a počkáme, co se bude dít v nadcházejících týdnech.

Zdroj: gsmarena.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat