Alcatel spouští u nás prodej odolných hodinek

Alcatel spouští u nás prodej odolných hodinek
2016-01-19T07:55:29+02:00
• 19. 1. 2016
3

Český a slovenský trh s chytrými hodinkami se rozšiřuje o jeden nový přírůstek z dílny společnosti Alcatel. Toto nositelné zařízení s názvem OneTouch Go Watch je už svým zpracováním primárně určené aktivním uživatelům, které může potěšit rozumně nastavená prodejní cena. Co se týče jejich funkčnosti, tak se nesetkáte s žádným nadstandardem. Za jediné plus k dobru lze označit kompatibilita s Androidem a také s jablečným iOS.

Go Watch_Packshot_Lime Green & Blue Go Watch_Packshot_Lime Green & Blue_Front_Emotion

Hned ze začátku stojí zato ze základních funkcí zmínit možnost si nechat počítat ujité kroky, změřit srdeční tep, zobrazit spálené kalorie, monitorovat vlastní spánek nebo se přímo navigovat skrze spuštěnou aplikaci Google Mapy. Přední panel zabírá 1,22palcový IPS displej s rozlišením 240 x 204 pixelů. Získaná certifikace IP67 odpovídá odolnosti vůči nárazům, vodě a prachu. Spárování u Androidu (4.3 a výše) i iOS (7.0 a výše) probíhá přes Bluetooth 4.0 Low Energy.

Na hodinkách rovnou přečtete přijaté zprávy, takže není potřeba vytahovat telefon z kapsy. Dále nechybí upozornění na přijaté emaily, příchozí hovory, zprávy ze sociálních sítí, vzdálené ovládání fotoaparátu či přehrávače. Pokud například venku prší, tak hodinky vás upozorní na to, že byste doma neměli zapomenout deštník. Samozřejmostí jsou stopky, GPS, akcelerometr, gyroskop, výškoměr. Baterie o velikosti 225 mAh podle slov výrobce vydrží až 5 dní v plném provozu.

Díky vyměnitelným řemínkům jde vytvořit několik barevných variant (bílo-šedé, černo-červené, bílo-modro-zelené). Prodejní cena byla na našem trhu stanovena na 2 790 Kč, respektive 99,90 eur včetně daně.

Go Watch_Packshot_Black Dark Red_Front-Left Go Watch_Packshot_Black Dark Red_Front

Zdroj: Tisková zpráva

Zdroj: gowatch.alcatelonetouch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Není zmínka o systému?

Martin Novotný

19. 1. 2016, 8:00

ideal az na baterii

Standa Krotil

19. 1. 2016, 7:59

nooo, nezní to za ten peníz uplně zle

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat