Zjednodušte si prázdniny s pomocí Now On Tap

Zjednodušte si prázdniny s pomocí Now On Tap
2015-12-16T07:20:17+02:00
• 16. 12. 2015
1

Nakupování dárků, cestování a různé párty dají občas člověku zabrat, obzvláště v tomto ročním období. Nyní si však můžete na androidích zařízeních ulehčit práci – stačí použít jednoduchou funkci Now On Tap. Google se tak zaměřuje na vylepšení své aplikace tak, aby uživatelé měli lehčí práci.

Justin-t-not-v2

Máte na letišti něco vyzvednout? Pokud vám například známý pošle zprávu, v níž se nalézá číslo letu, stačí text označit – klepnout na něj – a podržet tlačítko domů, následně se vám zobrazí nabídka, v níž můžete nalézt potřebné potřebné informace, například stav letu.

Další potřebnou funkcí může být hledání čísla balíčku, který vám má dorazit. V podstatě to funguje velmi podobně, stačí označit text v emailu a Google následně – skrze funkci Now On Tap – zařídí zbytek. Můžete tak velmi rychle reagovat, aniž byste opustili aplikaci.

Podpora nových funkcí funguje pro jazyky – francouzština, němčina, španělština, italština, ruština nebo korejština. Časem se snad dočkáme širší podpory, v níž se možná objeví i náš rodný jazyk.

Zdroj: insidesearch.blogspot.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Daniel Černín

16. 12. 2015, 11:16

Užitečný článek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat