Samsung a nové patenty pro budoucí telefony

Samsung a nové patenty pro budoucí telefony
2015-12-12T11:23:03+02:00
• 12. 12. 2015

Samsung mnohdy experimentuje s novými technologiemi a sem tam i s designem a konstrukcí svých zařízení. Mezi poslední přelom můžeme počítat model S6 Edge, popřípadě jeho nástupce S6 Edge+. Nyní se však můžeme podívat na nové patenty, které Samsung podal. Na nich je vidět, že jihokorejský mobilní gigant má mnoho nápadů na novinky, jimiž nás již brzy může překvapit.

Camera-flanked-on-both-sides-by-a-Xenon-flash Modular-unit-allows-users-to-change-cameras Phone-design-includes-thin-footprint-and-physical-shutter-key Samsung-receives-patents-in-Korea-for-three-new-concepts-related-to-a-rear-facing-smartphone-camera (1) Samsung-receives-patents-in-Korea-for-three-new-concepts-related-to-a-rear-facing-smartphone-camera (2) Samsung-receives-patents-in-Korea-for-three-new-concepts-related-to-a-rear-facing-smartphone-camera

Jeden z náčrtů je podobný právě zmiňovanému telefonu, další už jsou poměrně odlišné. V podstatě se však jedná o úpravy kamer na zádech telefonů, k nimž mají přibýt nová příslušenství. Navíc si můžeme všimnout zajímavého faktu, ani jeden náčrt neobsahuje již tak známé tlačítko domů, na nějž jsme všichni zvyklí. Pravděpodobně se nedočkáme ani jednoho oživeného telefonu z náčrtů výše.

Nejblíže k tomu však má náčrt s fotoaparátem doplněným o dva xenonové blesky. Další náčrt nabízí možnost připnutí rozšířené čočky fotoaparátu nebo samotné optiky. Poslední návrh se zdá být nejzajímavějším. Nabízí velký fotoaparát na zadní straně, ultra tenké tělo a v dolní části tlačítko, pravděpodobně sloužící pro zachycení snímku.

Bohužel zatím nikdo neví, zda Samsung hodlá, byť jen část z uvedeného vypustit na světlo světa v reálné podobě, i třeba jen jako koncept. Nebylo nic prozrazeno a můžeme tak pouze hádat, co má technologický gigant v plánu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat