ML Manager – skvělá volba, jak extrahovat apk bez ROOTu

ML Manager – skvělá volba, jak extrahovat apk bez ROOTu
2015-11-09T16:00:12+02:00
• 9. 11. 2015
6

Operační systém Android sází na otevřenost systému. Díky tomu můžete dělat různé úpravy a máte mnohem více možností, než na systému uzavřeném.

unnamed (4)_result

ML Manager vám umožní extrahovat apk instalační balíčky a díky tomu již nebudete potřebovat instalovat danou aplikaci z obchodu Google Play. Manager má obrovskou výhodu v tom, že nepotřebujete mít své zařízení ROOTnuté. Aplikace působí jako správce nainstalovaných a je tomu skutečně tak, lze jej totiž využívat i jako managera aplikací v telefonu. Uvnitř se dají označovat aplikace hvězdičkou, takto k nim získáte nejrychleji přístup.

unnamed (1)_result unnamed_result

Hlavní funkcí je však možnost kliknout na tlačítko extract, díky čemuž dojde k uložení APK na vaši SD kartu. Jako bonus bych označil volbu share APK, která vaši aplikaci dokáže okamžitě sdílet s vašimi přáteli. V nastavení aplikace naleznete možnosti jako smazání všech doposud uložených apk jedním kliknutím, vlastní nastavení složky, kam se balíčky ukládají, seřazení aplikací dle jména a spousty dalších vymožeností.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Aplikace ML Manager je ke stažení zcela zdarma, uvnitř aplikace se nenacházejí žádné in-app platby. Pokud budete chtít podpořit vývojáře, můžete si zakoupit verzi PRO za skvělých 42 Kč. Podporován je operační systém Android.

logo-app ML Manager Javier Santos V. Zdarma ANDROID logo-app ML Manager Pro Javier Santos V. 42 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Ladislav Polický

9. 11. 2015, 19:17

Nechce se mi to instalovat, ale stejnou vec umi mracna aplikaci, muj oblibeny souborovy spravce ES file explorer napr taky. Rozdil mezi temi, ktere vyzaduji root a temito obycejnymi je vezsinou v tom, ze ty obyc odmitnou zalohovat placene aplikace, muze nekdo zkusit, jestli to tato zvladne?

Lukáš Guhl

VIP 9. 11. 2015, 19:23

Dobrý večer, jak říkáte mračna aplikací vám to neumožnuji, ale tahle to umí. Vyzkoušeno.

Ladislav Polický

9. 11. 2015, 19:32

Bezva, ale jak rikam, ES file explorer to umi taky, vcetne placenych a samozrejme spoustu veci navic, takze ja zustavam u nej. Ale nekdo treba takovouto specializovanou aplikaci vyuzije.

Martin Lendvay

9. 11. 2015, 22:39

Napr. aj Total Commander alebo X-plore to tiež zvládajú. Podľa mňa to budú mračná aplikácií.

Jiří Mrázek

9. 11. 2015, 16:08

Pokud to chápu správně tak si aplikace hraje na hraně ilegality, neboť sdílení aplikace je porušením autorského zákona. Divím se že ji v Googlu schválili.

Martin Lendvay

9. 11. 2015, 22:42

Myslím že platená aplikácia nebude po skopírovaní apk súboru na inom google účte fungovať.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat