CyanogenMod přidal na seznam podporovaných zařízení i Nexus 5X a 6P

CyanogenMod přidal na seznam podporovaných zařízení i Nexus 5X a 6P
2015-11-26T08:15:56+02:00
• 26. 11. 2015

CyanogenMod představil třináctou verzi velmi oblíbené ROM, zatím ji však najdeme pouze jako nightly – nestabilní a částečně nedokončená verze ROM. Nyní se dozvídáme, že vývojáři této ROM chtějí co nejdříve uvést novou verzi, jež mám podporovat hlavní dvě nová zařízení – Nexus 5X a 6P, jimi však seznam končit zdaleka nemá.

ap_resize

Třináctá verze ROM je založená na Androidu 6.0 Marshmallow, po představení seznamu zavládl nesouhlas, jelikož všichni očekávali trochu delší seznam. Nyní na něm přibyly nové nexusy s kódovými označeními Bullhead a Angler. Jak jsem již zmínil, aktuální verze je pouze nightly a je sestavena za účelem ukázky pokroky vývojářů. Je všeobecně doporučováno tyto verze neinstalovat na pro vás velmi důležitá zařízení.

Zatím je známo pouze to, že CM13 podporuje některé základní funkce, jako je Wi-Fi volání (pro zákazníky T-mobile). Samozřejmě již nyní si můžete stáhnout potřebné soubory a vyzkoušet, zda se vám líbí a chcete ji používat místo oficiální verze Androidu od Googlu. Obě verze naleznete na obvyklé adrese get.cm – angler, bullhead.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat