Black Friday u Geekbuying aneb spoustu produktů za hubičku sponzorovaný článek

Black Friday u Geekbuying aneb spoustu produktů za hubičku [sponzorovaný článek]
2015-11-27T12:00:53+02:00
• 27. 11. 2015

Jako černý pátek (Black Friday) se v USA a Kanadě nazývá každoroční událost, kdy většina velkých obchodních řetězců zahajuje období výprodejů za výrazně snížené ceny. Černý pátek je vždy na konci listopadu, den po dnu díkůvzdání a se považuje za začátek předvánoční nákupní horečky. A touto akcí žije také celá řada internetových obchodů včetně dnes zmíněného obchodu Geekbuying.com.

bf

Akce je to vskutku velkolepá a počet zlevněných produktů je opravdu nespočet. Pokud tuto navštívíte stránku, naleznete zde mimo jiné také celou řadu slevových kupónů. Většina z nich je pak platná až do 30. listopadu. Za zmínku stojí rozhodně 6% sleva pro všechny registrované a 5% sleva pro nové zákazníky na všechny produkty napříč celým portfoliem. Na některé další speciálnní kategorie je pak sleva ještě větší. Například na „wearables“ činí 7 procent, na značku Apple a Samsung pak dokonce 11 procent.

Kompletní nabídku slev naleznete zde

V akci je také speciálně spoustu zajímavých produktů. Slevy se zde pohybují okolo 50 %. Například kamerka Xiaomi Yi Cam stojí nyní 61,99 dolarů (v přepočtu asi 1500 Kč). Oproti standardní ceně 141 dolarů je to sleva 56 %. Nebo třeba telefon Leagoo Elite s osmi jádry a 3 GB RAM v čele s Androidem 5.1 nyní zakoupíte za poloviční cenu  a to 165,99 dolarů.

bf

To ale není vše, obchod Geekbuying má v souvislosti s Black Friday ještě jednu akci a to speciální dočasnou slevu po dobu 48 hodin. Ta trvá od 27. listopadu od 7h do 29. listopadu do 7h ráno. Počet kusů je zde omezen a tak není čas čekat a vyplatí se nabídku sledovat. Výhodně zde můžete zakoupit třeba Xiaomi Redmi Note 2 nebo tablet s Windows 10.

Neváhejte a podívejte se zde na celou nabídku

bf0

u

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat