Square Trade tvrdí, že nový iPhone 6s je odolnější než Samsung Galaxy Note 5

Square Trade tvrdí, že nový iPhone 6s je odolnější než Samsung Galaxy Note 5
2015-10-01T10:45:27+02:00
• 1. 10. 2015

Poskytovatel delší záruční doby – Square Trade, udělal na nových iPhonech spousty zátěžových testů, které měly nečekané výsledky. Společně s iPhone 6s a iPhone 6s Plus testoval také novinku tohoto roku Samsung Galaxy Note 5. V tomto testu se také objevilo, že i když ani jedno ze zařízení není oficiálně voděodolné, tak všechny zařízení s tím že se namočí nemají problém.

test

V tomto testu se také ukázalo, co vydrží Samsung Galxy Note5 z těchto tří zařízení nejlépe. Odpověď je teplota. Všechna tři zařízení se při 110 stupních Fahrenheita (43,3 °C) zhruba po 50 minutách vypnula, a než mohla být znovu zapnuta, tak se musela nechat odležet pro zchlazení na normální teplotu. Ovšem pokud se podíváme na druhý extrém, tak zde Samsung dominoval. Při 0 stupních Fahrenheita (-17,7 °C) vydržel iPhone 6s okolo 30 minut, iPhone 6s Plus něco málo nad jednu hodinu a Samsung vydržel zhruba 2 hodiny.

Mimochodem na #bendgate už zapomeňte. Apple iPhone 6 a iPhone 6 Plus vydržely zhruba 50 kilogramovou zátěž. Nyní iPhone 6s vydrží 77 kilogramů a iPhone 6s Plus až neuvěřitelných 86 kilogramů. Samsung Galaxy Note5 je na tom stejně jako nový iPhone 6s. Nakonec si firma Square Trade nachystala i infografiku, která zobrazují, jak si zařízení v testu vedla Všechny telefony se umístily zhruba stejně, ale vítěz je iPhone 6s, který se ale stejně jako ostatní zařízení, umístil ve „středním riziku“ podle firmy Square Trade.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat