Vyhlášení soutěže o bluetooth LED reproduktor aktualizováno

Vyhlášení soutěže o bluetooth LED reproduktor [aktualizováno]
2015-10-11T16:50:40+02:00
• 11. 10. 2015
88

Aktualizováno 11. 10.

Po dlouhém rozhodování, kdo má získat stylový bluetooth LED reproduktor Ovevo Z1 Fantasy Pro, jsme došli k závěru. Vítězem se stává Kuba Slíva se svým komentářem:

Legenda praví, že na počátku bylo slovo. S globálním názorem, že to slovo bylo u Boha, a to slovo byl Bůh, se ovšem zcela neztotožňuji. Já věřím, že to slovo zůstalo nevyřčeno, a ačkoli jeho existenci není možné vědecky prokázat, zůstalo v éteru a bezcílně bloudí v podvědomí nás všech.

Ty osoby, které jej dokázaly uzřít a pochopit, se staly lepšími. Krása onoho slova se skrývá v tom, že každému zní jinak. Král Leonidas slyšel „Sparta“, proto za ni v boji padnul. Johannes Gutenberg v něm slyšel právě to „Slovo“, a tak se ho rozhodl vytisknout. Isaacu Newtonovi znělo jako „Jablko“, Stevu Jobsovi zase jako „Apple“, Zeman slyšel „Becherovka“ a většina babiček „Hlad“, tak se všichni řídili tím, co jim tento niterní hlas napověděl.

Po desítkách hodin meditace a nespočtu probděných nocí jsem i já došel prozření a konečně v dáli něco uslyšel. Znělo to jako malé pípající kuřátko v rozlehlé jeskyni plné krápníků. Načež mi došlo, že to jen k sousedům couvá bagr. Když jsem se ovšem znovu silně zahloubal a byl jsem vyvržen až na samý břeh svého nejhlubšího podvědomí, přišlo to. Samotný hlas vesmíru. Zněl jako Morgan Freeman.

Pověděl mi jediné slovo: „Klíč“. Byl jsem zmatený. Ucházelo mi, co se skrývá za tímto nejasným poselstvím. Následovalo temné období mého života. Probděné noci. Úzkost. Bezcílné cesty po světě. Marné hledání pravdy. Zoufalství. Strach… Až do dnes. Když jsem zahlédl tento článek, uvědomil jsem si, co jsem měl celou tu dobu přímo před očima. A bylo to tak prosté! Stačí pouze sledovat naprosto zřejmé asociace! Klíč. No co následuje? Zámek…hrad…věž…výška…trojúhelník…pravítko…právo…trest…vězení…cela…mříž…pilník…nehet…dehet…asfalt…silnice…díry…musíme to opravit :( …zpoždění…MHD…revizoři…nervy…žena…muž…král…králík…rozmnožování…reprodukce…reproduktor! Ano! Reproduktor! Nechápu, že jsem na to nepřišel dřív. A zrovna se o jeden skvělý koná soutěž! Páni redaktoři, zamyslete se. Tohle všechno přece nemůže být náhoda… ;)

My mu tímto gratulujeme a pro vás ostatní máme příslib, že jsou v plánu další soutěže s naší aplikací.

logo-app Dotekománie.cz Michal Mroček Zdarma ANDROID

Původní článek 6. 10.

Od čínské společnosti Ovevo jsme dostali na otestování bluetooth reproduktor Ovevo Z1 Fantasy Pro. Jelikož výrobce jej nechtěl vrátit (finančně by se to nevyplatilo), rozhodli jsme se, že jej pošleme mezi naše čtenáře.

ovevo

Ovevo Z1 Fantasy Pro je multifunkční zařízení, které nabízí poměrně kvalitní reprodukci zvuku, funkci hands-free a také se dá použít jako LED svítilna, u které si nastavíte nepřeberné množství barev skrze mobilní aplikaci.

2015-10-05 15.39.13 2015-10-05 15.39.09 2015-10-05 15.39.03

Pokud se vám toto příslušenství zalíbilo, můžete si zasoutěžit o testovaný model. Tentokrát jsme nastavili pravidla velmi jednoduše. Stačí si stáhnout naši aplikaci pro Android, přihlásit se v ní a skrze aplikaci napsat komentář, proč byste měli získat Ovevo Z1 Fantasy Pro (komentáře z webu budou ignorovány). Následně 10. 10. 2015 oslovíme jednoho výherce, který získá testovaný model Ovevo Z1 Fantasy Pro.

PRAVIDLA SOUTĚŽE

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz
  2. Soutěž se koná v termínu 6. 10. 2015 – 9. 10. 2015 (23:59)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenské republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří okomentují soutěžní článek skrze aplikaci Dotekománie pro Android.
  5. Výherce s nejlepší odpovědí vyberou odpovědné osoby z Dotekomanie.cz. Výherce následně bude kontaktován.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Zkopiruj text a vyhraj. Čím delší, tím lepší. Je tu mnohem více lepších komentářů. Jinak jsem zaskočen, jak je tu všeobecně málo komentářů k různým článkům. A asi se nedivím, když redaktoři na nic nereagují! Potom tu musí být soutěž, aby tu nějaky koment vůbec byl.

David Pilař

12. 10. 2015, 16:37

Dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že redaktoři na nic nereagují. Pokud se pod mým článkem objeví komentář s dotazem nebo čímkoliv jiným, odpovídám na něj.. Neříkám, že to tak dělají všichni, ale jen jsem vás chtěl informovat o tom, že nejsou všichni stejní :)

Daniel Jirásko

9. 10. 2015, 22:46

Nejlepší reproduktor na světě, a ty barvy jsou super!!! :D

karel abeceda

9. 10. 2015, 21:27

Proč bych měl vyhrát zrovna já? Na tuto otázku mám zcela jednoduchou odpověď:Měl bych vyhrát protože příští neděli neboli 18.10 odjíždím se školou na týden do Anglie. Reproduktor bych určitě využil na dlouhé 17 hodinové jízdy v autobuse ,jelikož mám pouze velké reproduktory s kterýma se teda moc tahat nechci a už nemají moc kvalitní zvuk tak bych ho určitě využil,dále bych ho použil na to že pustím rodině u které budu spát nějakou českou hitovku a tím pádem bych nemusel mít strach z toho že reproduktor bude chrčet apod. Kdybych zcela náhodou vyhrál tak vám klidně zašlu fotografii jak držím reproduktor v ruce např. u Big Benu abyste mi věřili že jsem si tohle všechno nevymyslel. Prozatím hezký den a děkuji za to že se mohu zúčastnit.

Nikola Veselá

9. 10. 2015, 20:57

Chtěla bych ho vyhrát, protože bych si sním vyhrála a také protože i když jsem holka tak mě tyhle hračičky baví :-P

Karel Ploticky

9. 10. 2015, 20:36

Chtěl bych ho vyhrát, protože rád při učení se ze zápisů využívám barvy pro lepší zapamatování si učiva, a toto by bylo velice příjemné oživení času stráveného přípravou do školy :)

Jakub Anděl

9. 10. 2015, 18:43

Proc? Mam zeleny pokoj a zelenou lampicku, timto bych to sladil :)

Drahomír Doležal

9. 10. 2015, 18:39

Barevný reprák, moc bych si přál
dal bych ho k posteli, tam by mi hrál
barvy si nastavit v mobilní ,,apce“
na dobrou noc svítil by sladce…. ????

Marek Štěrba

9. 10. 2015, 15:14

Měl jsem žertovný nápad, jak napíšu, žo ho dám psovi při procházce na obojek a on bude hrát všema barvama, k tomu všema písničkama a taky hovory během procházek zimními večery vyřizovat… Ale jestli to tu chce někdo pro děti, cítil bych se s historkou o svítícím ridgebackovi jako debil.
Zvlášť když stačí zajíc nebo kočka a bluetooth spojení je v háji. I se psem…

deniss hooper

9. 10. 2015, 11:33

Už mám skoro všechny podobné repráčky a tento je poslední do sbírky a nejde sehnat. Tak třeba budu mít štěstí. Ahoj. ???? ????

Hedvika Poršová

9. 10. 2015, 7:39

Repracek bych užila k příjemnému relaxujt s hudbou a světlíčky doma ve vaně či v postýlce… A hodil by se i na cesty pro poslech hudby, hlavně bych využila při vyjížďkách na koni…

Tom Melicharek (CreeperSide)

8. 10. 2015, 23:05

Chtě bych ho proto, aby jsem si mohl pouštět hudbu po celém pokoji. Je super to měnění barev hlavně na Androidu. Taky dobré na osvětlení. Je super vyhrát věc od mé oblíbené firmy. Ano, Dotekománie je super. V každém případě mám rád moderní technologie a bylo by super ho vyhrát. Navíc bezdrátově. Nemám rád kabely. To asi každý. Velmi dobrý design a nápad. Takový nápad bych neměl. Myslím že i kamarádům se bude líbit. Ani mi nevadí že jde o testovací model. Spíš je to využití super. Nevědel jsem že něco takového se vymyslí. Moc bych ho chtěl. Výbroný reproduktor. Navíc by to bylo super na hraní her. Krásně by se to vyjímalo u mě v pokoji.

Michal Meinelt

8. 10. 2015, 19:47

Tento reproduktor bych chtěl, protože rád poslouchám hudbu s kamarády a obyčejný telefonní reproduktor prostě nestačí. Většina kamarádů ho ani neslyší. Toto je reproduktor, ten zvýší hlasitost a všichni si budou moct užívat zvuk naplno Taky nikomu nebude překážet, protože je bezdrátový. A co víc? On dokonce svítí. S tím oslním všechny kamarády.

Jaroslav Belžík

8. 10. 2015, 19:43

No není krásnej ????

Michal Navratil

8. 10. 2015, 18:24

Zrovna zarizuji masazni salon a tento doplnek dokaze prijemne navodit atmosferu, nejen ze poskytne kvalitni zvuk, ale v pripade volby dobre relaxacni hudby se prostor zmeni diky barvam vychazejicim z reproduktoru v nezapomenutelny zazitek.. :)

Petr Nykodým

8. 10. 2015, 10:24

Jesnoduše řečeno rád poslouchám hudbu a pokud je jen malá možnost poslouchat ji o něco málo kvalitněji než doposud, byla by škoda toho nevyužít. Jo a ještě mě včera praskla žárovka v lampičce, takže by se určitě hodilo i led osvětlení.

Tato soutež je výborný nápad! Reproduktor bych chtěl vyhrát, protože si myslím, že je to skvělý doplněk pro cestování a určitě bych jej používal téměř denně.

Milena Čermáková

8. 10. 2015, 3:10

Skvělá výhra, brala bych ji. Dostal by ji ode mne vnuk. Rád poslouchá hudbu a barevná by se mu líbila.

Kristýna Fryšarová

7. 10. 2015, 21:25

Já bych tento reproduktor chtěla , protože miluju hudbu a ráda jí poslouchám co nejkvalitněji. A díky tomuto reproduktoru, bych si jí mohla pořádně vychutnat.

Pavel Moravec

7. 10. 2015, 20:30

tohle nechci, protože to chce každý

Karel Čapka

VIP 7. 10. 2015, 18:03

Mit takovy reprak, tak bych frajeril pred holkami a mohl bys si delat male party doma po tme s kamosi, kdyz to meni svetla. :)

Jiří Pleskot

7. 10. 2015, 18:00

Chtěl bych vyhrát tento reproduktor protože by se skvěle vyjímal v mém pokoji, a taky protože by něco konečně dokázalo prozvučit celý dům, a taky mi přijde skvělý to měnění barev.

Martin Soukup

7. 10. 2015, 17:31

Chtěl bych ho vyhrát, protože do teď žiji jen ve světě bílých a žlutých světel ☺????

Chtěl bych jej pro svého syna jako dárek. Neustále poslouchá pohádky na mem tabletu a kdyby se mu ještě při tom měnily byrvy při usínání, byl by radostí bez sebe. Pro jiné, komentující… nevymýšlím si a kdo ma děti jistě zná.

Zuzka Dolezalová

7. 10. 2015, 10:17

Miluju barvy a tohle by byl úžasnej doplněk do bytu,který je navíc i užitečný. Konecne by me bavilo u poslouchání hudby i žehlit :-)

Lukáš Kica

7. 10. 2015, 10:07

Mam rad hudbu a neznašam keď chrči reprak na mobile :D

Lukáš Krupil

7. 10. 2015, 8:14

Protože tento reproduktor by nám krásně zapadl do nového bytu a jelikož jsem z auta zvyklý poslouchat hudbu přes bluetooth, bylo by pro mne velice příjemné přijít domů a bez doteku čehokoli zapnout svou oblíbenou muziku, vzhledem k bezdrátové myši a klávesnici od pc, by začla pravá neDOTEKOMÁNIE.

Jiří Dymáček

7. 10. 2015, 4:30

cool n sexy

Oldrich Cada

6. 10. 2015, 23:25

Jaképak copak, chci ho!!!! Chci chci a chci ! A hotovo!

Václav Eder

6. 10. 2015, 23:25

Protože už jsem měl vaší aplikaci nainstalovanou, dokonce i tu předchozí :)

Ondřej Hotovec

6. 10. 2015, 22:08

Proč ne, vyhrát cokoli velice vždy trošku usnadní život. ;-)

Miroslav Drahotůský

6. 10. 2015, 21:56

Chci ho vyhrat, protoze nechci aby ho meli ti ostatni. :-)

Václav Svoboda

6. 10. 2015, 21:55

Co to vidím v appce dotykáče,
opět pěkná soutěž mi tu skáče.
Kvalitní čínský reproduktor nabízíte,
co krásně bliká a hází všemi barvami,
je to jak když k tanci vybízíte, když zrovna hrajou tamtamy.
Nezbývá než čekat, jestli se na mě usměje štěstí,
samozřejmě bych byl moc rád a Vám držím ve výběru pěsti.

P.S. Básnické střevo jste ve mě probudili, až se dám divím, co všechno jste ve mě vytvořili :-D :-)

Ivo Skricka

6. 10. 2015, 21:16

Chtěl bych ho vyhrát protože jsem nikdy nic nevyhrál 😊
Každopádně dotekomanii velký palec nahoru za informace a novinky.

Jaroslav Vrabel

6. 10. 2015, 21:02

Pravděpodobně ho nezískám, ale rád bych něco takového vyzkoušel. Pár věcí z Číny vlastním a zatím dobrá zkušenost. Každopádně bych ho využil jako doplněk ložnice pro hudbu a intim osvětlení. Ale šest hodin to nebude. :-)

Zdenek Licek

6. 10. 2015, 20:10

Dalo by se s ním skvěle strašit manželka ????????????

Protože nesnáším když je hudba potichu, k tomu ještě nekvalitní. Taky často chodíme na akce ke se přesně takový přenosný reproduktor bude hodit, ještě k tomu podsvícený.

Jaroslav Loskot

6. 10. 2015, 19:58

V červené je skutečně sexy a krásně by dopnil naší ložnici… :-)

Petr Vaněk

6. 10. 2015, 19:51

Protože Vás čtu už od doby, co jste působili jako blog na mobilmanii a Vaše články mě pořád baví ;)

Damien Core

6. 10. 2015, 19:50

Proč bych ho chtěl? Protože chci vidět svět v jiných barvách.

Kuba Slíva

6. 10. 2015, 18:52

Legenda praví, že na počátku bylo slovo. S globálním názorem, že to slovo bylo u Boha, a to slovo byl Bůh, se ovšem zcela neztotožňuji. Já věřím, že to slovo zůstalo nevyřčeno, a ačkoli jeho existenci není možné vědecky prokázat, zůstalo v éteru a bezcílně bloudí v podvědomí nás všech.
Ty osoby, které jej dokázaly uzřít a pochopit, se staly lepšími. Krása onoho slova se skrývá v tom, že každému zní jinak. Král Leonidas slyšel „Sparta“, proto za ni v boji padnul. Johannes Gutenberg v něm slyšel právě to „Slovo“, a tak se ho rozhodl vytisknout. Isaacu Newtonovi znělo jako „Jablko“, Stevu Jobsovi zase jako „Apple“, Zeman slyšel „Becherovka“ a většina babiček „Hlad“, tak se všichni řídili tím, co jim tento niterní hlas napověděl.
Po desítkách hodin meditace a nespočtu probděných nocí jsem i já došel prozření a konečně v dáli něco uslyšel. Znělo to jako malé pípající kuřátko v rozlehlé jeskyni plné krápníků. Načež mi došlo, že to jen k sousedům couvá bagr. Když jsem se ovšem znovu silně zahloubal a byl jsem vyvržen až na samý břeh svého nejhlubšího podvědomí, přišlo to. Samotný hlas vesmíru. Zněl jako Morgan Freeman.
Pověděl mi jediné slovo: „Klíč“. Byl jsem zmatený. Ucházelo mi, co se skrývá za tímto nejasným poselstvím. Následovalo temné období mého života. Probděné noci. Úzkost. Bezcílné cesty po světě. Marné hledání pravdy. Zoufalství. Strach… Až do dnes. Když jsem zahlédl tento článek, uvědomil jsem si, co jsem měl celou tu dobu přímo před očima. A bylo to tak prosté! Stačí pouze sledovat naprosto zřejmé asociace! Klíč. No co následuje? Zámek…hrad…věž…výška…trojúhelník…pravítko…právo…trest…vězení…cela…mříž…pilník…nehet…dehet…asfalt…silnice…díry…musíme to opravit :( …zpoždění…MHD…revizoři…nervy…žena…muž…král…králík…rozmnožování…reprodukce…reproduktor! Ano! Reproduktor! Nechápu, že jsem na to nepřišel dřív. A zrovna se o jeden skvělý koná soutěž! Páni redaktoři, zamyslete se. Tohle všechno přece nemůže být náhoda… ;)

Brais Riordan

6. 10. 2015, 18:44

Koho zaujíma nejaký reproduktor, mne sa vypálila žiarovka v izbe a potrebujem lampu :)

Vladimír Ondrejovič

6. 10. 2015, 18:38

Proč bych ho měl vyhrát zrovna já? No zkrátka asi proto že ho nechci a nevím co bych s ním dělal. A další zbytečná věc se vždycky hodí. Za výhru samozřejmě předem děkuji.

Peter Tlučhoř

6. 10. 2015, 18:38

Sedím ve vlaku, cestou z práce, přemýšlím nad uplynulým dnem, večerní kávou a času s rodinou, když mi volá má 10ti letá dcera: „Tati, tati, víš jak čtem tu Dotekománii! Mají tam soutěž o krásný repráček! Napiš jim tam, že bych si ho přála, že bych si v pokojíku krásně svítila, mohla bych poslouchat písničky abych tě nerušila při práci nebo bychom si mohli všichni povídat s babkou a dědou, bo to jde s ním víš, on má i mikrofon a uslyšíme je všichni. je uplne krásný, svítí jako barevný měsíček v těch pohádkách o vílách, jak mi vždycky čteš před spaním. Víš tati? Napíšeš jim tam, jak moc bych si ho přála? Protože oni asi nevědí ti pánové, že je čtu.“ …. „Samozřejmě, srdíčko :-) ode dneška uz to vědět budou.“

Dominik Průcha

6. 10. 2015, 18:20

pěkně

Ben Szántó (NEO_CZ)

6. 10. 2015, 18:02

Chtěl bych ho víc než všichni ostatní tady :) ps. protože je super :D

Ľubomír Skirka

6. 10. 2015, 17:29

Chcelo by to na Spotify ????

Lukáš Forst

6. 10. 2015, 17:19

Mohl bych se chlubit svým přátelům, že mám konečně hodně zajímavý gaget, kterej dokáže dát kou*e každé pořádné párty!

Filip Konvičný

6. 10. 2015, 16:59

Protože opice, která nejí banán, není opice a astronaut, který nemá skafandr není astronaut. => Chci poslouchat barevně

Miloš Karel Švarc

6. 10. 2015, 16:54

byl by perfektní při večerním koupání ve vaně a dalších relaxačních aktivitách které mám tak rád. Představte si příjemnou hudbu s decentním osvětlenín od Ovevo Z1 Fantasy Pro

Vlastimil Šporík

6. 10. 2015, 16:50

já ho chci proto, protože sem Prajzak a co je doma to se počítá :-)

Tomáš Kořínek

6. 10. 2015, 16:40

já bych tenhle repráček moc chtěl protože jsem nic podobného neviděl tahle kombinace se mi hrozně líbí a člověk by měl zkoušet „nové“ technologie :) děkuji

Jana Křížová Bernášková

6. 10. 2015, 16:35

prosím Vás, když to vyhraju já, tak mi moc pomůžete, protože manžel si může ráno svítit světýlkem a nebude mě konečně rušit

Martin Gráf

6. 10. 2015, 16:27

Moc bych si přál tento repráček, jelikož jsem velký fanda do elektroniky a tudíž čtu i dotekomanii kde se dozvím všechny zajímavé informace ze současné doby, tak by se moc mi hodil, protože doposud nemám žádný přenosný reproduktor a přece jenom zpříjemnit si čtení elektro novinek krásnou hudbou z repráčku než z mobilu by byla krása. Moc vás podporuji a přeji Vám ať se pořád daří dotekomanii udržovat na perfektní ( designové i obsahové ) úrovni ☺

Pavel Kříž

6. 10. 2015, 16:15

já ze dvou důvodů, ráno bych konečně při vstávání nerušil manželku, protože bych si svítil decentně led světýlkem a samozřejmě proto, že mám rád dotekomanie.cz :-)

David Lacina (Galenasdir)

6. 10. 2015, 16:04

takovouto vychytávku ještě nemám a vůbec Bluetooth repracek nemám a mému Sony by slušel a moc

hankie hank

6. 10. 2015, 15:58

mam vsetko uz len tento gadget mi chyba ku stastiu :-)

Kamil Karovič

6. 10. 2015, 15:55

Zařízení vypadá dost zajímavě, rozhodně by se na mém stole neztratilo.

Mám tříletého syna Danečka a tomu by se moc líbil ,jak barevně svítí a ještě bych na něj mohl mluvit. Dik moc

Antonin Pechek

6. 10. 2015, 15:36

Mohl jsem napsat, proc bych mel vyhrat tento repracek zrovna ja, ve versich, ale ja rekl ‚ne‘. Urcite je bezva, ale to nezjistim, pokud bych ho nevyhral a nemel moznost ho otestovat na vlastni bluetooth.

Johny Honkong

6. 10. 2015, 15:34

Because i can :-)

Roman Kašpar

6. 10. 2015, 15:26

Protože je boží, jako vy a moc ho chci!!! Jo a navíc mi dosluhuje můj starej repráček, po létě toho má docela dost. Nejsem postižený ani vážně nemocný (naštěstí), to by byla lež, ale můžu vás ujistit, že v případě mé výhry udělá radost mnoha lidem, jelikož nikdy neposlouchám sám, ale vždy celá partička a dlouhé letní večery nám zpříjemní i krásným osvětlením! ;-) Mějte se krásně a ať se daří. Váš věrný čtenář a přispěvatel Roman.

woji naceste

6. 10. 2015, 15:18

protoze proto, je bozi ☺

Mirek Šerý

6. 10. 2015, 15:11

Chtěl bych hlavně pomoct mému ubohému BT repráčku, který je doma docela sám a poslední dobou hodně truchlí… Parťák krajan by mu dozajista spravil náladu, navíc je to takový fešák.. ;-)

Milan Senft

6. 10. 2015, 15:01

Nemám možnost poslouchat hudbu v zaměstnání a takhle by to fakt bylo super

Monika Mrvková

6. 10. 2015, 14:47

Můj bráška, má Williamsuv syndrom, miluje hudbu, snad polovinu času denně tráví ja youtube :) a ještě svítí, tak by se mu moc líbil

Daniel Šenk

6. 10. 2015, 14:45

Easy Bussines

Tomáš “Gismocz” Podolský

6. 10. 2015, 14:22

Protože postavení planet a hvězd říká, že bych ho měl mít, tak je nechci zklamat :-)

Václav Kerles

6. 10. 2015, 14:20

Protože si ho nemůžu dovolit koupit ale zatraceně se mi líbí :)

Petr Benkovský (hitmanhunt)

6. 10. 2015, 14:16

Protože jako nabité pódium září
a můj telefon jako krev fanynky se vaří…
Chci mu dopřát chladný modrý odstín,
když už teda nevíte, co s tím :)

Vojtěch Hořánek

6. 10. 2015, 14:15

Protože jsem milovník hudby a nepřítel kabelů, takže bych bluetooth reproduktor určitě uvítal. A ty barvy.. to by si pokoj pěkně rozsvítil!????

Tomáš Valigura

6. 10. 2015, 14:15

Mám rád Dotekománii a aplikaci Dotekománie miluji ještě o něco více, než její starší sestru. Recenze, které jsou tu o dvě třídy výše než u konkurence čtu celý den a k tomu poslouchám skvělý rock. Reproduktor si přeji hlavně proto, že mi pomůže poslouchat rockovou muziku i v práci a já budu o to víc naladěn na skvělou práci redaktorů Dotekománie. PS: Jako jediní si zasloužíte nějakou tu kačku ;-). Ať jde práce od ruky, aspoň jako doposud. S pozdravem Tom :-).

Preco by som mal vyhrat? Konecne by sa na mna mohlo usmiat stastie. Bolo by to prvikrat.

bandy bandaska

6. 10. 2015, 14:10

protože nemám doma žádný bluetooth reproduktor a mám na nočním stolku volné místo :-D a nová lampička by se mi taky hodila :-D

Markus Haluska

6. 10. 2015, 14:03

rad pocuvam hudbu a tento reproduktor sa mi hrozne paci…..sledujem vase clanky cez aplikaciu uz nijaky ten cas a odvadzate dobru pracu ;)

protože pořád poslouchám písničky a 2.1 repráky je nepraktický pořád tahat sebou žejo….

Michal Krajči

6. 10. 2015, 13:43

Ja s malým synom (2r.) tancujeme takmer každý večer a často si hudbu púšťame cez mobil… Môcť tak mať zvuk kvalitnejší a hlasnejší by bolo úplne super…

Jakub Hricov

6. 10. 2015, 13:40

Zajímavý kousek žádný reproduktor ještě ve sbírce nemám a bylo by fajn nějaký mít. :)

Honza Hodan

6. 10. 2015, 13:36

Nápadité a hezké a MUSÍM ho vyhrát já ;) &) a mimochodem chtělo by to pořádný článek o xpossed framawork a ne jen o modulech ;)

Přemysl Vaculík

VIP 6. 10. 2015, 14:34

Třeba jeden z nich pomůže, možná i ten první :) http://dotekomanie.cz/serialy/xposed-framework-serialy/

Martin Sloup (Arcao)

6. 10. 2015, 13:29

Protože je prostě boží. :)

Kuba Frydex

6. 10. 2015, 13:23

Hrál bych s ním tchýni na nervy !

Karel Korytak

6. 10. 2015, 13:16

Odstřihli mi plyn i elektřinu, tak snad se s trochou té barevné muziky, zahřeju :)

Hudbu z mobilu chci přes reproduktor hrát, ale nevidím k tomu žádný drát. Jsem člověk naivní, vždyť žiji v době mobilní. Připojit reprák s mobilem je hráčka , jeden dotyk a z reproduktoru se line vypalovačka.

Vítězslav Rauch

6. 10. 2015, 13:11

Protože miluji všechny tyhle hračky, jsem prostě velkej kluk, který si furt s něčím novým musí hrát… :-) Děkuji za soutěž…

Kdybych dal toto dceři, budou jí oči svítit více než ten reprák :) Přesně to potřebuje, hudbu z mobilu pouští často a malé světýlko na usínání (ovládané z mobilu…to by byla nadšená) by jí také bodlo…

Vojtěch Pospíchal

6. 10. 2015, 13:06

Rád bych tento reproduktor získal, protože jsem váš věrný čtenář a to se prostě počítá ???? Mimochodem, děkuji za pěknou soutěž.

Filip Macek

6. 10. 2015, 13:06

Abych mohl při sledování Na Dotek z telefonu mít lepší zvuk než z integrovaného reproduktoru a tím pádem by mohli i ostatní v mém okolí slyšet o novinkách a zajímavostech

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat