První OTA aktualizace Android Marshmallow pro Sony zařízení je venku

První OTA aktualizace Android Marshmallow pro Sony zařízení je venku
2015-10-30T10:36:21+02:00
• 29. 10. 2015

Minulý týden Sony začalo pomalu obdarovávat své uživatele aktualizací na Android Marshmallow, museli jste však mít zařízení Xperia Z3 nebo Z3 Compact a být zapojení do beta testu. Touto dobou by však všichni tito uživatelé měli dostat oznámení, že je pro ně přichystána OTA (Over The Air) aktualizace.

Číslo sestavení je MRA58K.Z1.2085-somc, přičemž nová verze Androidu přináší několik nových funkcionalit – probuzení tapnutím na displej, podpora MIDI skrze USB, větší bitrate pro FLAC audio obsah nebo aktualizace klávesnice.  Bohužel mám i špatnou zprávu.

 

sony-marshmallow-ota

Aktualizace se k uživatelům dostává velmi pomalu, avšak je pouze otázkou času, kdy ji všichni beta testeři obdrží. Navíc je beta test omezen pouze na vybrané evropské země – Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Island, Estonsko, Lotyšsko, Litvu, Velkou Británii, Irsko a Německo. U nás, jak už bývá zvykem, beta test dostupný není.

Poslední špatnou zprávou je, že nikdo zatím neví, kdy hodlá Sony vydat aktualizaci veřejně, jelikož se teprve nyní dostává k uživatelům zapojených do beta testování. Avšak má to i svou světlou stránku, pravděpodobně nebude trvat dlouho a dočkáme se snímků obrazovky či dokonce videí od těchto uživatelů, což nám postupně bude napovídat, jak moc Sony novou verzi systému překopalo.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat