Nova Launcher přináší novou funkci

Nova Launcher přináší novou funkci
2015-10-04T09:05:45+02:00
• 4. 10. 2015
3

Nova Launcher patří k těm nejlepším launcherům, jaké můžete na svém Androidu používat. Nyní jsme se dočkali aktualizace přinášející různé možnosti upravení vzhledu.

Nova-Launcher-logo-840px-840x375

Nejzásadnější novinkou v nové verzi je možnost přizpůsobení velikosti ikon. Samotnou funkci si vyprosili uživatelé, kterým se nelíbila různost v jejich velikostech. Aktualizace také přináší nový vzhled vyhledávací lišty po vzoru Androidu Marshmallow. Byl optimalizován i kód aplikace a opraveny další chyby. Nová funkce možnosti změny velikosti ikon je v launcheru zdarma a nepotřebujete premium licenci.

Nova Launcher je jeden z nejlepších launcherů pro operační systém Android. Za svou existenci byl stažen desítkami miliónů uživatelů a o jeho kvalitách svědčí i hodnocení uživatelů pod aplikací, které dosáhlo až na 4,6 hvězd.

logo-app Nova Launcher TeslaCoil Software Zdarma ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Nemám problém zaplatiť za aplikáciu ak je pre mňa užitočná a používam ju často. K takým aplikáciám patrí aj Nova Launcher, ktorá mi umožňuje mať poriadok v aplikáciách a nastaviť si jednoducho všetky skratky a iné veci. Túto aplikáciu používam už roky na rôznych telefónoch a nedám na ňu dopustiť… je super.

Jakub Sobotka

VIP 4. 10. 2015, 11:37

Ano, je to tak, jedine co muzeme ve free verzi nastavit je normalizace ikon dle material guidelines. To autor zapomel zminit. Custom resize ikon je k dispozici jen v prime verzi.

Robert Helešic

4. 10. 2015, 9:52

aktualizace proběhla ale velikost ikon stále jen v prima verzi..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat