Garmin má trio nových hodinek

Garmin má trio nových hodinek
2015-10-24T18:25:08+02:00
• 24. 10. 2015

Pod značkou Garmin si většina z nás může představit navigační systémy do aut, ale americký výrobce neustále myslí také na sportovně založené uživatele. Potvrzují to tři novinky mezi chytrými hodinkami, které v nabídce nahrazují své starší generace. Společnost u zařízení zapracovala po všech stranách, neboť jejich design vypadá daleko lépe a nabyté zkušenosti přenesla do oblasti outdoorových a fitness aktivit.

Garmin Forerunner

Nejvyšší místo zaujímá Forerunner 630 doslova napěchovaný novými senzory pro sběr či analýzu uživatelských dat. Hodinky nahradí v současné době prodávaný model Forerunner 620. Z funkcí hlavně zaujme možnost měření délky jednotlivých kroků, což bude mít přímý dopad na přesnost naměřených hodnot. Dále například hodinky upozorní na velké množství prachových části v ovzduší, při delším běhu oznámí možné riziko úrazu nebo po sportovní aktivitě vypočítají potřebnou dobu na zotavení.

Pak nechybí ani získávání různých upozornění ze spárovaného telefonu. Nicméně stále schází optický snímač tepu, který je potřeba dokoupit v podobě méně přesného hrudního pasu. Cenově dostupnější volbou budou hodinky Forerunner 235 a 230. Mezi nimi jsou rozdíly minimální, ale přeci jen Forerunner 235 alespoň potěší optickým snímačem tepu. Případní zájemci si mohou připravit relativně tučné částky, protože jen samotný Forerunner 630 stojí 399,99 dolarů a kompletní balení s hrudním pásem až 449,99 dolarů (tj. cca 10 964 Kč bez daně).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat