Fossil Q Founder – nové hodinky s Android Wear a podporou iPhonu

Fossil Q Founder – nové hodinky s Android Wear a podporou iPhonu
2015-10-26T08:15:44+02:00
• 26. 10. 2015

Renomovaný výrobce nejen klasických hodinek, společnost Fossil spojila síly s Intelem a ze vzájemné spolupráce vznikly hodinky Q Founder. Ačkoliv o nich ani jedna zainteresovaná strana neprozradila příliš mnoho informací, tak pomalu začínají vyplouvat na povrch první střípky včetně propagačních snímků. Zároveň také půjde o nositelné zařízení, které nebude pocházet z dílny, kde obvykle vznikají chytré telefony.

The-Fossil-Q-Grant-flanked-by-the-Q-Reveler-and-Q-Dreamer

Hodinky s názvem Fossil Q Founder dostanou předinstalovaný systém Android Wear a díky vlastní aplikací v App Store dokáže spolupracovat ještě s iPhony od Applu. Zahraniční server Mashable měl tu možnosti si je již vyzkoušet a podle jejich slov mají kvalitní kovovou konstrukci. Navíc zveřejněné snímky potvrzují elegantní kulatý displej. Prodejní cena odstartuje z hranice 275 dolarů (tj. cca 6 767 Kč bez daně).

Levnější variantou za 175 dolarů (tj. cca 4 307 Kč) se stává série Q Grant, která bez problému zvládá obdobné funkce, ale hlavně musíte oželit Android Wear. Úplný základ utvoří Q Reveler (pro muže) a Q Dreamer (pro ženy) za 125 dolarů (tj. cca 3 076 Kč) v provedení s koženým nebo silikonovým páskem. Všechny novinky zvládnou to, co většina dnešních zařízení, takže upozorní na notifikace z telefonu a změří vaše fitness aktivity. Výrobce bude produkty postupně uvolňovat do prodeje od konce tohoto měsíce.

The-Fossil-Q-Founder-Android-Wear-smartwatch. The-Fossil-Q-Founder-Android-Wear-smartwatch. (1) Fossil-Q-Grant Fossil-Q-Grant (1)

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat