Dim Light – parádní atmosféra spojená se zábavou Android, iOS

Dim Light – parádní atmosféra spojená se zábavou [Android, iOS]
2015-10-16T10:00:33+02:00
• 16. 10. 2015

Máte rádi temné hry? Pak by vás mohla zaujmout novinka Dim Light. V této hře bude vaším úkolem dostat hlavního hrdinu ven. Ten je uvězněn pravděpodobně v nemocnici, protože prostředí, ve kterém se pohybuje, ji silně připomíná. Vše se odehrává ve tmě, takže se připravte na napětí a možnost, že na vás odněkud vyskočí monstra, která vás chtějí zabít.

unnamed_result unnamed (3)_result

Proti nepřátelům nemáte možnost využívat žádné zbraně, proto je nutné se monstrům raději vyhnout. Jestliže vás nějaké monstrum i přes vaši opatrnost načapá, nezbude vám nic jiného, než se pokusit o zběsilý útěk. Osobně musím říci, že se hororová atmosféra hry velmi podařila, což podtrhují i kvalitní zvuky. Jedinou věcí, která vám bude během atmosféry pomáhat, je svítilna, vše další záleží už pouze na vás.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Hra Dim Light je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Cena verze pro Android je 48 Kč, na iOS je to cca 25 Kč. Uvnitř hry se nenachází žádné další poplatky, takže za ni zaplatíte pouze jednou.

logo-app Dim Light SanBae 48,99 Kč ANDROID logo-app Dim Light Developer 1,99 € iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat