Výrobce hodinek Withings plánuje podporu pro Windows 10 Mobile

Výrobce hodinek Withings plánuje podporu pro Windows 10 Mobile
2015-09-11T09:00:57+02:00
• 11. 9. 2015

Francouzský výrobce chytrých hodinek Withings v rozhovoru pro Trusted Reviews sdělil, že do budoucna plánuje pro své produkty plnou podporu systému Windows 10 Mobile. Vzhledem k tomu, že W10M vyjde oficiálně až ke konci roku, se však může případná podpora výrazně opozdit.

withings_activite_face_white

V již zmíněném rozhovoru se k podpoře systému od Microsoftu vyjádřil Cedric Hutchings, spoluzakladatel a současný CEO francouzské společnosti. Dle jeho slov by se podpora měla týkat produktů řady Activité a Activité Pop, včetně produktů, které budou teprve představeny. V plánu je již aplikace, která by umožnila komunikaci mezi hodinkami a telefonem, dle slov Hutchingse však však vývoj takové aplikace může trvat klidně půl roku.

Hutchings také klade důraz na to, aby aplikace pro Windows 10 Mobile uměla to samé, co aplikace pro konkurenční systémy, a zdá se, že systém od Microsoftu je pro Withings důležitý. Pokud se na aplikaci začne pracovat v době příchodu Windows 10 Mobile, mohli by se uživatelé dočkat někdy v druhé polovině příštího roku. Ani to však není jisté, a tak nezbývá než vyčkat.

Zdroj: windowscentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat