Rockstar zlevnil sérii GTA a Max Payne

Rockstar zlevnil sérii GTA a Max Payne
2015-09-22T19:22:47+02:00
• 22. 9. 2015
1

Rockstar patří k věhlasným vývojářům na herní scéně. Není snad nikdo, kdo by neznal sérii Grand Theft Auto. V těchto hrách si můžete dělat vše, na co si jen vzpomenete. Ve většině případů musíte zaplatit za tyto tituly více než 160 Kč.

grand-theft-auto-series-1427173267

V Rockstaru se rozhodli, že své tituly na omezenou dobu zlevní. Můžete tak získat GTA s výraznou slevou. Vše je totiž zlevněno o polovinu kromě nejnovějšího dílu GTA San Andreas. U hry Max Payne je cena ještě o 30 Kč nižší a vyjde vás na 58 Kč. Grand Theft Auto: Vice City a  Grand Theft Auto III snyní stojí 87 Kč.  GTA: Chinatown Wars je dílem jedinečným, protože má pohled shora a různá herní vylepšení v podobě nutnosti manuálně prstem odemykat dveře aut apod. Slevy jsou dostupné pouze pro verze na operačním systému Android.

logo-app Grand Theft Auto: Vice City Rockstar Games, Inc. 86,99 Kč ANDROID logo-app Grand Theft Auto III Rockstar Games, Inc. 86,99 Kč ANDROID logo-app GTA: Chinatown Wars Rockstar Games, Inc. 86,99 Kč ANDROID logo-app Max Payne Mobil Rockstar Games, Inc. 57,99 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Václav Eder

22. 9. 2015, 19:27

všechno už dávno zakoupeno :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat