GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce září

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce [září]
2015-09-01T15:55:49+02:00
• 1. 9. 2015

Chcete se dozvědět něco nového? Rádi si pokecáte s lidmi, kteří sdílejí vaše nadšení pro technologie? Pak by vám neměly uniknout akce v rámci GUG.cz a přidružených skupin. Vybrali jsme pro vás několik akcí se zaměřením na technologie, zejména na ty mobilní.

unnamed

GDG Coding Dojo Jihlava #2

Coding Dojo je místo, kam můžete přijít a potrénovat vaše dovednosti v programování. Dojo se neomezuje na konkrétní jazyky ani na žádnou úroveň dovedností. Jazyk i problém je zvolen na začátku každého doja na základě demokratickým principů. Nemusíš se bát, že nebudeš dostatečně znát programovací jazyk, nebo že nejsi tak skvělý programátor jako ostatní. Dojo je místo, kam se chodíme učit.

#IngressFS: Ostrava #1

IngressFS je společenská událost pořádána každou první sobotu. Účelem setkání je pomoci nováčkům v levelení, navázání přátelských vztahů mezi hráči a frakcemi navzájem a v neposlední řadě také „přátelský zápas“ o nejvyšší dosažené AP/Level skóre.

Staň se Android vývojářem #Android OS a co je k tomu vývoji potřeba

Chtěl bys ovládnout svůj telefon i jiným způsobem? Začni pro něj vyvíjet mobilní aplikace. V této sérii přednášek si postupně projdeme co obnáší vývoj pro OS Android, co je k tomu potřeba, kde najdete pomoc atp. Vysvětlíme si strukturu takové aplikace, na která zařízení můžeme cílit atp. Na sérii přednášek bude navazovat po novém roce StudyJam, ve kterém se naučíte vytvořit svou první větší Android aplikaci.

Maximum z Google Apps s pomocí chytrých applikací

Ivan Kutil z AppSatori prakticky ukáže, jak vytěžit maximum z platformy Google Apps. Pod jeho vedením se podíváme nejen na užitečné aplikace, addony, pluginy a rozšíření pro prohlížeč Chrome s jejichž pomocí se vám bude pracovat snáze a produktivněji.

Další akce v rámci GUG.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat