BlackBerry koupilo Good Technology

BlackBerry koupilo Good Technology
2015-09-08T11:30:36+02:00
• 8. 9. 2015

Značka BlackBerry je často spojována s telefony určenými především podnikatelům. A je pravdou, že sama společnost se snaží konkurenci předhánět například v důrazu na bezpečnost nebo například podporou podnikových aplikací. Výhodou pak je nesporně to, že na nejnovějších telefonech této značky je možné spouštět také Android aplikace. A tato kanadská společnost si nyní připravila velký balík peněz na to, aby mohla zakoupit společnost Good Technology.

BlackBerry

Pokud se ptáte, proč je právě nákup Good Technology pro BlackBerry poměrně důležitý, tak vězte, že Good Technology nabízí celou řadu aplikací pro přístup do firemních intranetů, aplikace pro správu kontaktů, manipulace s e-maily, apod. Zajímavá je také nabídka integrace se Salesforce. V souhrnu tyto aplikace používá již více než 6000 organizací. Aplikace jsou v současnosti dostupné i pro majitele Android zařízení a iOS.

BlackBerry se rozhodlo vložit do nákupu této společnosti 425 milionů dolarů. Zástupci jistě věří, že tato akvizice pomůže znovu nalákat celou řadu potenciálních zákazníků, kteří v minulosti přešli ke konkurenci. Samozřejmě, je těžké odhadovat, zda se to nakonec povede.

To vše záleží na celé řadě faktorů. Jedním z nich jistě budou i nově uvedené přístroje. Unikají například informace o BlackBerry Venice, který by měl být představen do konce tohoto roku. Ještě v tomto roce jsme se dočkali představení modelu BlackBerry Classic, kterým se společnost vrátila ke svým kořenům.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat