5 aplikací ze storu – upravujeme fotografie na Windows Phone

5 aplikací ze storu – upravujeme fotografie na Windows Phone
2015-09-16T17:50:39+02:00
• 16. 9. 2015

Adobe Photoshop Express

Pokud sháníte na úpravu fotek jednoduchou aplikaci s pokročilými možnostmi, pak je Photoshop Express to pravé pro vás. Nabízí klasické funkce jako oříznutí, změnu velikosti, odstranění červených očí, ale dokáže také přidat jeden z mnoha rámečků.

Aplikace dále nabízí také nespočet různých filtrů, kterými můžete svou fotku vylepšit. Aplikace ze základu poskytuje dostatečné množství filtrů zdarma, pokud by se vám však výběr zdál malý, lze za drobný poplatek dokoupit přímo z aplikace několik dalších filtrů.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_photoshop-express

[winphone]adobe-photoshop-express/9wzdncrfj27n[/winphone]

OneShot

OneShot stejně jako předchozí aplikace nabízí především spoustu filtrů. Ty je navíc možné aplikovat na obrazovku ještě před pořízením snímku, takže již při samotném focení s aplikací lze vidět, jak bude výsledný efekt vypadat.

Aplikace nabízí taktéž hlasové ovládání, takže lze fotografie pořizovat na dálku jednoduchým hlasovým povelem. To samozřejmě není vše, v aplikaci naleznete spoustu různých možností, jak vaše fotografie vylepšit.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_oneshot

[winphone]oneshot/9nblggh2r41v[/winphone]

Camera 360

Camera 360 je alternativní aplikace fotoaparátu, která vyniká především širokou škálou různých pokročilých nastavení scény, včetně hodnoty ISO, expozice, času závěrky a spousty dalších. Samotná aplikace má integrovaný editor pořízených fotek, takže je možné je ihned po vyfocení vylepšit.

Díky jednoduchému a přehlednému prostředí se v aplikaci rychle zorientuje každý, dostuoná je ve Store zcela zdarma, bez dodatečných nákupů v aplikaci.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_camera360(1)

[winphone]camera360/9wzdncrfj39z[/winphone]

DualShot

Máte na telefonu přední i zadní kameru? Tak proč je nevyužít zároveň? DualShot to umožňuje a vy tak můžete kromě hlavní fotografie zachytit i sami sebe při focení.

Jako snad každá aplikace pro fotografování nabízí i DualShot několik filtrů pro doladění vašich snímků, což mnoho lidí ocení. Pokud jste tedy příznivci selfies i klasického fotografování, můžete nyní zkombinovat tyto dvě činnosti do jedné pomocí této aplikace.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_dualshot

[winphone]dualshot/9wzdncrfjbv6[/winphone]

Instablurrr

Tuto aplikaci pravděpodobně nebudete využívat často, přesto dokáže fotografie upravit zajímavým způsobem. Jak je již z názvu patrné, aplikace má za úkol přidat do fotografií rozmazání, avšak takovým způsobem, že výsledek vypadá opravdu zajímavě.

Možností bohužel není mnoho, po vyfocení se fotografie ořízne do formátu 1:1 a automaticky se přidá rozmazání na bocích, nebo nahoře a dole. To lze dále přesouvat, upravovat intenzitu rozostření a pár dalších funkcí.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Instablurrr_Screens

[winphone]instablurrr/9nblggh1zss0[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat