Staňte se herním vývojářem ve hře Game Studio Tycoon 2

Staňte se herním vývojářem ve hře Game Studio Tycoon 2
2015-08-18T07:31:46+02:00
• 18. 8. 2015
2

Mnoho her pro mobilní zařízení se zaměřuje na perfektní 3D prostředí, mnoho monstrózních scének a příběhovou linii. Tyto počiny však často nemají příliš velký úspěch a malé hry je často předčí ve všech směrech, jako příklad bych mohl jmenovat Flappy Bird.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Game Studio Tycoon 2 je hrou, která zaujme každého hráče a rozhodně by ji měl každý vyzkoušet. Jedná se o herní strategii, kde je vaším úkolem vyvíjet hry. Na začátku budete mít jeden počítač a vaše místnost bude chabá, časem se však vypracujete a stanete se herním gigantem vyvíjejícím ty nejlepší hry a konzole na světě. Jedná se o velmi chytlavou hru, kde bude každé vaše rozhodnutí stěžejní.

Každý krok má také vliv na úspěšnost, protože jako majitel musíte mít finanční prostředky na několik věcí. Časem se rozrostete a budete muset platit svým zaměstnancům mzdu a také je nutné vyvíjet nové hry kvůli konkurenci.

unnamed (3)_result unnamed_result

Hra Game Studio Tycoon 2 je dostupná pro operační systém Android. Zaplatíte za ni skvělých 89 Kč, což sice není málo, to ano, ale mohu vám zaručit, že se zajisté nebudete nudit.

logo-app Game Studio Tycoon 2 Michael Sherwin 89,26 Kč ANDROID logo-app Game Studio Tycoon 2: Next Gen Developer Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Igor Váradi

19. 8. 2015, 10:39

Je to sprostá kopie hry Game Dev Story od Kairosoftu. Když už bych něco recenzoval, tak originál. Vřele doporučuju další hry od Kairosoftu: Grand Prix Story, Anime Studio Story, Pocket Stables, Magazine Mogul, atd. Koupil jsem od nich spoustu her a nikdy nelitoval peněz.

Marek Robek

18. 8. 2015, 19:05

Skvělých 89 korun? Co je na tom jako skvělého? Apropo, když je na iOS zdarma…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat