Nové Moto 360 budou představeny do týdne aktualizováno

Nové Moto 360 budou představeny do týdne [aktualizováno]
2015-09-01T10:35:58+02:00
• 1. 9. 2015

Aktualizováno 1. 9.

Konečně jsme se dočkali informace, kdy budou nové hodinky od Motoroly představeny. Na sociální síti Weibo uvedlo Lenovo, že se tak stane 8. září. Není zcela jasné, jestli se jedná o akci určenou jen pro Čínu, nebo máme očekávat oznámení pro všechny trhy současně.

82252911000

Aktualizováno 31. 8.

Spekulace se zatím zmiňovaly jen o dvou modelech nových Moto 360 – menší a větší. Nyní se objevuje informace, že by se měla objevit i varianta Moto 360 Sport. Rozhodně i její vzhled nasvědčuje, že budou určeny pro sportovní vyžití. To by mohlo znamenat, že nakonec budou k dispozici 3 modely. Jestli je to pravda, uvidíme až za nějaký čas.

CNuiELFUwAA7XTd

Aktualizováno 30. 8.

Evleaks (Evan Blass) patří již mezi legendy v oblasti úniků, byť oficiálně odešel do tzv. důchodu. I tak občas poskytne zajímavé informace. Nyní zveřejnil obrázek, na kterém jsou dvě základní verze nových Moto 360. pravděpodobně se jedná o model L.

CNqfhXqWIAAtW87

Aktualizováno 27. 8.

Již se objevily fotografie nového modelu Moto 360, přičemž spekulace se zmiňují o dvou verzích. Nyní konečně dostáváme představu, jak bude menší varianta vypadat. Na fotografii je vidět původní model (vlevo) v porovnání s modelem Moto 360 S.

moto-360-s

Aktualizováno 21. 8.

Již nějakou dobu se spekuluje o nových hodinkách od Motoroly, ale doposud jsme neměli možnost vidět ani jednu fotografii. Pokud se blíží představení, tak zajisté testují nové hodinky samotní zaměstnanci Motoroly, což se zřejmě potvrdilo. Právě v Chicagu Gerrit Gödecke zachytil ve vlaku pravděpodobně zaměstnance Motoroly, který měl na sobě nový model Moto 360. Dá se to poznat podle jinak umístěného tlačítka na boku hodinek. I v tomto případě se nebude jednat o úplně kulatý displej – ve spodní části budou taktéž senzory.

FullSizeRender IMG_3593

Původní článek 16. 8.

Motorola jako první představila kulaté chytré hodinky s Android Wear. Již nějakou dobu se spekuluje o nástupci, který by měl být představen tento rok. Již dřívější náznaky ukazovaly, že by mělo dojít na menší změnu v designu. Konkrétně se má přesunout jediného tlačítka na boku hodinek více k horní části pro lepší dosažitelnost.

Video výše bylo zřejmě omylem vypuštěno lokálním zastoupením Motoroly, ale díky němu se dozvídáme, že tlačítko si skutečně našlo nové umístění. Zároveň jde vidět, že ani tentokrát nebude displej zcela kulatý. Ve spodní části se budou nacházet senzory.

Co se týče další informací, které se objevily na internetu, tak máme očekávat dvě verze –  Moto 360 L a S. Samotná písmena mají naznačovat velikosti hodinek. Kromě toho se budou lišit vybaveností, zřejmě jen velikostí baterie. Verze S (small – malé) nabídnou 270 mAh, větší L (large – velké) pak 375 mAh. Jen pro srovnání, původní model má 320 mAh.

Zatím Motorola nenaznačila, kdy bychom se měli dočkat představení. Pravděpodobně se tak stane v říjnu nebo listopadu, aby se stihl vánoční trh.

Zdroje: androidpolice.com, gsmarena.com, androidpolice.com, cultofandroid.com, phonearena.com, twitter.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat