Chystá se Real Boxing 2

Chystá se Real Boxing 2
2015-08-17T14:30:33+02:00
• 17. 8. 2015

Real Boxing je hra, která patří k nejlepším v oblasti reálných soubojů. Jedná se o hru, kde se postavíte proti protivníkovi v boxerském ringu a postupně se zlepšujete. Před pár dny přišlo vývojářské studio Vivid Games S. A. s novinkou v podobě zpráv o nové chystané verzi.

Výstřižek

Nástupce druhé generace ponese název Real Boxing 2 a znovu nebude vaším úkolem nic jiného, než skolit každého protivníka a postupně se dostat na první místo všech bojovníků. Dvojka bude vytvořena na novém enginu Unreal 4 a slibuje vskutku krásnou grafiku a především hratelnost. Dle prozatímních informací si ve hře budete moci svého bojovníka vytvořit zcela podle svých představ a daleko lépe, než v prvním díle. Dokonce máte možnost dostat se mezi beta testery, a to tak, že se zaregistrujete do VIP klubu. Jestliže budete vybráni, máte vyhráno a užít si druhý díl můžete mnohem dříve než ostatní.

Real Boxing 2 by měl vyjít koncem letošního roku.

logo-app Real Boxing Vivid Games S.A. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat