Windows 10 Mobile přijde s nativní podporou nahrávání hovorů

Windows 10 Mobile přijde s nativní podporou nahrávání hovorů
2015-07-01T11:40:55+02:00
• 1. 7. 2015

V posledním sestavení Windows 10 Mobile, které bylo s číslem 10149 vydáno pro Insidery již minulý čtvrtek, se kromě předem ohlášených změn a nových funkcí vyskytují také další, zatím zakázané funkce, které budou v systému později zprovozněny.

recorded-calls-folder-windows10

Jednou z nových funkcí je také uživateli dlouho žádaná nativní podpora pro nahrávání telefonních hovorů. Nikdo z Microsoftu tuto funkci zatím oficiálně nepotvrdil, její existenci však nasvědčuje složka v úložišti telefonu, která nese název „Recorded Calls“, tedy v češtině „Nahrané hovory“. Spolu s novou složkou se v telefonu nachází také univerzální aplikace Voice Recorder, která má v oprávněních přístup právě k již zmíněné složce, což naznačuje, že by tato aplikace měla být schopná nahrávat hovory a přímo je ukládat do této složky.

call-recoding-screens-permission

Již dříve uživatelé žádali o tuto funkci, nikdy však nebyla přidána, na vině jsou hardwarová i softwarová omezení telefonů s Windows Phone 8.1, kvůli kterým nebylo možné tuto funkci dříve použít. Jak již bylo řečeno, nic není oficiálně potvrzeno, okolnosti ale naznačují, že tuto funkci ve Windows 10 Mobile s velkou pravděpodobností nalezneme.

Zdroj: windowscentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat