Ramos ukázal hlavní model Mos1

Ramos ukázal hlavní model Mos1
2015-07-30T14:25:33+02:00
• 30. 7. 2015

Když se řekne jméno Ramos, tak se asi málokomu vybaví výrobce chytrých zařízení pocházející z Číny. Společnost se těší velké oblibě v Asii, zejména v domovské zemi, kde doposud nabízela pouze tablety. Nicméně teprve nedávno byl odhalen jejich první chytrý telefon a ten si zaslouží zmínku hned z vícero důvodů. Do budoucna sice nelze očekávat celosvětovou expanzi, ale možná velice slibná novinka osloví některé dovozce v našich končinách.

Ramos Mos1 (1) Ramos Mos1 (6) Ramos Mos1 (4)

Ramos Mos1 vyrobený z hliníku vpředu zabírá 5,5palcový Full HD displej chráněný sklem Gorilla Glass. Hardwarovou skladbu tvoří procesor Snapdragon 615 od Qualcommu, 2GB operační paměť RAM a interní úložiště má v základu kapacitu 32 GB. Celkovou výdrž mu dodává baterie s kapacitou 3 050 mAh. V zadní části využijete 13megapixelový senzor fotoaparátu po boku přisvětlovací LED diody, zatímco přední panel nese 5megapixelovou kamerku.

Ramos Mos1 (10) Ramos Mos1 (9) Ramos Mos1 (8)

Softwarovou stránku obstará předinstalovaný systém Android ve verzi 5.0 Lollipop skrytý pod vlastní nadstavbou Ramos MOUI. Nakonec předprodej pro čínské zákazníky odstartuje už 31. července a následně jej v prodeji pořídíte za 1 999 čínských juanů (tj. cca 7 995 Kč bez daně). Později se k němu ještě připojí zvětšenina s přívlastkem Max, která bude vynikat minimálně 6palcovým displejem nebo 6000mAh baterií.

Ramos Mos1 (5) Ramos Mos1 (7) Ramos Mos1 (3) Ramos Mos1 (2) Ramos Mos1 (11)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat