5 aplikací ze storu – zábava zdarma na iOS

5 aplikací ze storu – zábava zdarma na iOS
2015-07-16T07:45:48+02:00
• 16. 7. 2015

The Voice

Naším dnešním prvním tipem je takové karaoke na váš telefon. The Voice obsahuje mnoho známých skladeb, které můžete následně zpívat. Vaše zpívání se nahrává a můžete přitom nahrávat i obraz z přední kamerky. To lze pak sdílet. Za zpívání získáváte body, za než si poté kupujete nové písničky. Povedená hra, která rozhodně zabaví. Doporučuji hrát se sluchátky.

IMG_9791 IMG_9790

logo-app The Voice: Sing and Connect Developer Zdarma iOS

Captain Rocket

Druhá zábavná hra trochu může připomínat slavný Flappy Bird svým principem. Cílem je dostat se s postavičkou co nejdále, přičemž musíte skákat po střelách. Ovládání je jednoduché, pohybujete se jen doprava či doleva. Captain rocket dobře zabaví třeba při čekání na autobus. V základu je zdarma, za malý obnos však můžete odstranit reklamy.

IMG_9786 IMG_9789

logo-app Captain Rocket Developer Zdarma iOS

Brain dots

Brain dots se zaměří na vaše logické myšlení. Vaším úkolem je dostat dvě kuličky k sobě. Toho dosáhnete kreslením různých tvarů, které podléhají gravitaci. K dispozici je více než 300 úrovní. Kreslit můžete 25 různými druhy tužek. Potěší fakt, že i tato hra je zdarma.

IMG_9781 IMG_9782

logo-app Brain Dots - Draw and solve! Brain Training Game Developer Zdarma iOS

Capitals

Capitals je hra pro více lidí, a tak můžete hrát třeba se svými přáteli z Facebooku nebo Game Center. Princip hry je jednoduchý – z písmen tvoříte slova. Vytvořené slovo pak zbarví písmenka na vaši barvu. Cíl hry je zabrat co největší území a dostat se k soupeřovi – k jeho hradu. Pro někoho může být mínus, že je celá aplikace jen v angličtině. Opět i tato hra je bezplatná.

IMG_9783 IMG_9785

logo-app Capitals - Multiplayer Word Battle Developer Zdarma iOS

Star Walk 2

Na závěr jsem si nechal velmi krásnou aplikaci. Ta totiž opravdu povedeně zobrazí nebe nad vámi se všemi souhvězdími. Grafické provedení je vskutku bravurní. Star Walk 2 samozřejmě také využívá váš kompas a gyroskop, a tak při namíření na nebe vidíte přesně, jaké souhvězdí kde je.

IMG_9795 IMG_9796

logo-app Star Walk 2 - Night Sky Map Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat