Nový 4,7″ telefon od Microsoftu spatřen v indickém registru importů

Nový 4,7″ telefon od Microsoftu spatřen v indickém registru importů
2015-05-05T15:00:07+02:00
• 5. 5. 2015

Oficiální vydání systému Windows 10 pro počítače je plánováno na konec července. Zatímco mobilní verze systému nabírá oproti počítačové verzi značné zpoždění, může se Microsoft v klidu věnovat tomu, co dělal do teď – představování levných telefonů střední či nižší třídy.

Minulý čtvrtek se v indickém registru importů Zauba objevily záznamy o dodávce několika telefonů od Microsoftu. Do Indie přicestovaly z Finska a uvedeným důvodem zaslání je interní testování těchto telefonů.

RM1127

Dle dosavadních informací má telefon s označením RM-1127 displej o velikosti 4,7 palce, podporuje jednu SIM kartu a udávaná cena za kus je 4578 indických rupií, což je v přepočtu přibližně 1760 korun. Udaná cena je pouze za konkrétní kus dodaného hardwaru, předpokládá se ale, že konečná prodejní cena tohoto záhadného modelu by neměla přesáhnout 5000 korun.

Více informací v tuto chvíli bohužel není k dispozici, to se ale v následujících dnech či týdnech může změnit s postupným výskytem zařízení v regulačních agenturách, jako je například AdDuplex, který je v mnoha případech jedním z prvních zdrojů detailnějších informací a parametrů chystaných telefonů. Po březnovém představení telefonů střední třídy, Lumia 640 a Lumia 640XL zůstává otázkou, proč Microsoft připravuje stále další a další telefony ze střední třídy, ty totiž tvoří většinu telefonů s Windows Phone, zatímco top modelů je minimum a prvními plánovanými jsou až modely Talkman a Cityman, které se do prodeje dostanou již s Windows 10.

Zdroj: wmpoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat