Humble Bundle 12 – Monument Valley a další pecky aktualizováno

Humble Bundle 12 – Monument Valley a další pecky [aktualizováno]
2015-05-12T08:10:30+02:00
• 12. 5. 2015
3

Aktualizováno 12. 5.

Balíky her Humble Bundle se vždy dočkají týden po představení doplnění o další hry. Ani tentokrát tomu není jinak a dočkali jsme se rozšíření o tituly Groundskeeper 2 a Highrise Word Heroes Premium. Pokud chcete získat všech 8 her z dvanáctého dílu mobilního Humble Bundle, musíte zaplatit vyšší částku, než je průměrná. Ve chvíli psaní tohoto textu je hranice 3,90 dolaru.

humble12

Původní článek 5. 5.

V nabídce Humble Bundle se již nějakou dobu dočkáváme balíčků her i pro mobilní telefony. Nová nabídka však přináší zajímavé tituly. Samozřejmě i teď si můžete vybrat, kolik peněz půjde na charitu a kolik pošlete vývojářům.

humble

V nové nabídce Humble Bundle nalezneme velice zajímavou hru Monument Valley, která si získala milióny fanoušků po celém světě. Jedná se o zajímavou puzzle hru, kde je vašim úkolem dostat se z určitého místa do cíle, v cestě vám však budou stát překážky. Dalšími hrami, jež v balíčku nalezneme, jsou Blek a Joe Danger.

Ve hře Blek budete muset svou hlavu zapojit taktéž a vymyslet určité geometrické gesto, aby praskly všechny bubliny. Joe Danger je typickou závodní hrou a možná vás zaujme tím, že závodíte jako různé příšerky či postavy v podobě dortíků apod. Zbylé tři hry jsou The Last Express, Spaceteam a Tilt to live 2:Redonkulous.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

I am glad that you found a site name is GoesApk

where you can download APKs, as they can be a great way to install apps on your Android device without using the Google Play Store. However, it’s important to be cautious when downloading APKs from third-party sites, as they may be harmful to your device or steal your personal information.

Highly Compressed Pc Games
Today every wants to play different kind of games on differerent platforms. The games are very famous in every ages. But the question is where to find absolutely the answer is just one, there is a single place where you can find all kind of games. Highly Compressed Pc Games

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat