HTC chystá přírůstek mezi tablety

HTC chystá přírůstek mezi tablety
2015-05-24T11:50:50+02:00
• 24. 5. 2015

O další pokus nastartovat produkci tabletů se pokusí společnost HTC. Tchajwanský výrobce dodnes nesklidil mnoho úspěchu v tomto segmentu, pokud vynecháme největší skalp, kdy pro Google vyrobil referenční Nexus 9. Posledním experimentem byl tablet Flyer z roku 2011. Ten přinesl zdařilé zpracování, kompaktní rozměry nebo stylus ukrytý v těle. Nicméně u uživatelů patrně nepochodil díky vysoké prodejní ceně. Chystaná novinka nevyjde draze a má zapadnout do základní třídy.

htc-logo-1

Zveřejněný výpis z indické online databáze Zauba počítá se 7palcovým displejem, pod nímž poběží čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,2 GHz. Operační paměť RAM dostane velikost 1 GB a interní úložiště poskytne prostor o velikosti 16 GB. Specifikace jsou typické pro cenově dostupné tablety, což podtrhuje očekávaná prodejní cena okolo 9 565 rupií (tj. zhruba 3 753 Kč bez daně).

Jedinou zvláštností bude podpora dual-SIM, která se zřejmě postará minimálně o datové přenosy nebo i telefonní funkce. Zařízení s kódovým označením H7 může dorazit v nejbližších měsících. Tomu přihrává skutečnost, že získal již několik potřebných certifikací. Zda cesta nasměrovaná přes nízkou cenu konečně dovede HTC k úspěchu je zatím velkou neznámou. Jasnější představu dá až výsledný produkt doplněný do sbírky za Jetstream, Evo View, Flyer a Nexus 9.

HTC H7

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat