Dotekománie doporučuje #93 – Sledujeme živé herní vysílání

Dotekománie doporučuje #93 – Sledujeme živé herní vysílání
2015-05-30T12:09:37+02:00
• 30. 5. 2015

Mezi uživatele chytrých zařízení patří rozhodně hráči her, ti se o své zážitky z hraní dělí s ostatními pomocí let’s play videí, ale i pomocí živého vysílání jejich obrazovky. Jednou z takových služeb, jež tuto možnost nabízí, je i Twitch.

twitch

Populární služba mezi hráči Twitch má již nějakou dobu i svou aplikaci. Autoři bohužel nevyužívají zásad Material designu, i přesto je uživatelské prostředí víceméně přehledné. Jestliže máte u této služby účet, můžete se v aplikaci přihlásit a na levé straně vidět vysouvací panel s rychlými volbami. První položkou je Games, kde naleznete výpis všech her, u kterých je dostupné živé vysílání od hráčů, po klepnutí se zobrazí dlouhý seznam s titulními obrázky daných her.

DFG_2015-05-30-11-24-42 DFG_2015-05-30-11-24-44

Níže je umístěna položka Channels a Following, kde se nacházejí vámi uložení hráči, kteří své hraní vysílají, předejdete tak tomu, abyste museli pokaždé svého oblíbence zdlouhavě vyhledávat. Pod oblíbenými nalezneme tlačítko s vyhledáváním, kde je možné hledat kanály, uživatelské účty, anebo hry, pokud je nechcete vyhledávat přes dlouhý obrázkový seznam. V panelu jsou umístěny i tzv. Promoted hry, kde jsou většinou herní pecky jako League of Legends, Dota 2, Hearthstone atd.

DFG_2015-05-30-11-24-47 DFG_2015-05-30-11-24-52 DFG_2015-05-30-11-24-49

Při přehrávání vysílání vám aplikace umožňuje výběr kvality od originální úrovně až po mobilní nejhorší kvalitu. Taktéž si můžete vybrat, zdali chcete poslouchat hráče z mikrofonu, anebo si ponechat zapnuté pouze zvuky hry. Při přehrávání ve svislé poloze máte možnost psát pod video komentáře a komunikovat s ostatními sledujícími diváky.

Aplikace Twitch je ke stažení zcela zdarma pro operační systémy iOS a Android.

logo-app Twitch Twitch Interactive, Inc. Zdarma ANDROID logo-app Twitch Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat