5 aplikací ze storu – nostalgie ve stylu RETRO mánie Android, iOS

5 aplikací ze storu – nostalgie ve stylu RETRO mánie [Android, iOS]
2015-05-20T16:16:53+02:00
• 20. 5. 2015

Snake ’97: retro telefon

Asi největší legendou je všem jasně známý Snake z telefonů značky Nokia. V této hře je vašim úkolem ovládat hada a sbírat rybičky, aby had rostl více. Nejdůležitějším faktorem je to, že čím je had delší, tím je hra těžší, protože nesmíte narazit do překážek ani vlastního těla. V této verzi hry si autoři dali záležet na přesném zpracování a tak se můžeme těšit na monotónní zvuky a simulaci staršího displeje. Nezapomnělo se ani na ovládání, kdy si vzpomenete, jak přesně jste hru Snake hráli.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Snake '97: retro telefon dsd 164 Zdarma ANDROID logo-app Snake '97: retro phone classic Developer Zdarma iOS

Minesweeper

Dávná doba operačního systému Windows přinesla legendu v podobě hry Miny. V této hře je vašim úkolem klikat různě do políček a to přesně tak, abyste se netrefili na políčko, kde je umístěna mina, jinak vaše hra končí. Během hraní vám běží čas a s každým klepnutím na políčko vám přibude skóre. V této verzi hry si můžete změnit různá nastavení, což vám značně prodlouží herní čas. Taktéž autoři nezapomněli na online porovnávání skóre s vašimi kamarády.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Minesweeper Sylvain Saurel Zdarma ANDROID logo-app Snake '97: retro phone classic Developer Zdarma iOS

PAC-MAN +Tournaments

Kdo by neznal další legendární hru Pac-Man. Stanete se malým žlutým nenažraným kolečkem a vašim úkolem ve hře je sbírání teček/žrádla na určité mapě, což vám přidává skóre. Aby hra nebyla tolik jednoduchá, během sbírání vás budou pronásledovat různí nepřátelé, kteří naopak sežerou vás, a tím hra končí. V této verzi si můžete vyzkoušet spoustu úrovní a čekají na vás také různá překvapení v podobě nových nepřátel apod.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app PAC-MAN +Tournaments BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. Zdarma ANDROID logo-app PAC-MAN Developer Zdarma iOS

Sonic The Hedgehog

Legenda herních konzolí Game Boy, tím je ježek Sony v čistě modré barvě a se super schopnostmi. Vašim úkolem je procházet úrovněmi a přitom sbírat různé bonusy v podobě prstenů. V každé úrovni vám běží čas a můžete vidět, kolik prstenů jste již nasbírali. Dle slov autora má verze pro telefony vylepšeny vlastnosti, zvuky a grafiku.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Sonic The Hedgehog SEGA of America 2,99 US$ ANDROID

TETRIS® Blitz

Legenda našeho mládí a tehdy luxusní věc, jak se zabavit během cestování. Populární Tetris si mezi lidmi našel své místo díky své originalitě. Ve hře Tetris je vašim cílem skládat kostičky padající shora dolů v různých tvarech tak, aby byl dole řádek vždy spojen a mohlo se vám přičíst skóre. EA si hru vzalo trochu po svém, proto se můžete těšit na vylepšení v podobě zajímavých novinek jako zrychlení času apod.

 screen322x572 (7) screen322x572 (6)

logo-app TETRIS® Blitz ELECTRONIC ARTS Zdarma ANDROID

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat