Servicely – omezte běžící aplikace ROOT

Servicely – omezte běžící aplikace [ROOT]
2015-04-14T07:30:39+02:00
• 14. 4. 2015
1

Nejednoho uživatele systému Android občas rozčílí množství aplikací  běžících na pozadí. Ty totiž nejen vycucávají baterii, ale i na telefonech s větší RAM mohou někdy způsobit zpomalení celého systému. Dnes již existuje více způsobů, jak se s tímto „neduhem“ aplikací vypořádat, jako je například Greenify. Svůj nástroj v boji proti aplikacím běžícím na pozadí nyní přináší i vývojář Francisco Franco, který stojí například i za populárním franco.Kernelem.

image (7) image (8)

Aplikace jménem Servicely pracuje podobně jako Greenify, po navolení aplikací do „Hit-listu“ a intervalu (ve výchozím nastavení 60 sekund) každých X sekund zkontroluje, jestli některá z navolených aplikací neběží. Pokud ano, Servicely ji okamžitě ukončí. Aplikaci nechybí ochrana před vypnutím aplikace běžící na popředí.

image (9)

Aplikace je v porovnání s konkurencí malá jak vlastní velikostí, tak i svými nároky na běh, jen je k jejímu běhu zapotřebí Root. V aplikaci je možné si zakoupit i Pro verzi, která je však  snadno a zdarma odemknutelná. Orientace a nastavení aplikace je nejen přehlednější, ale i jednodušší než například u Greenify. Nespornou výhodou je fakt, že Servicely běží stále v navolených intervalech, zatímco ostatní většinou jen při vypnuté obrazovce. Aplikace je dostupná zdarma skrze Google Play:

logo-app [root] Servicely Francisco Franco Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Elder Master

14. 4. 2015, 8:27

Nebylo by lepší nežádaným aplikacím zakázat spouštění na pozadí, než je vypínat ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat