Zkrášlujeme Android #3 – balíky ikon v modením designu

Zkrášlujeme Android #3 – balíky ikon v modením designu
2015-04-17T15:56:24+02:00
• 17. 4. 2015

Oficiální launcher operačního systému Android je ukázkou toho, že na vzhledu sice záleží, ale rychlost je pro společnost Google přednější. Oficiální Google Now Launcher nemá příliš mnoho možností uživatelského nastavení, to se však naštěstí netýká ostatních launcherů. Alternativní launchery nabízí nepřeberné množství nastavení počínaje zvolením si přechodových efektů a možností změny ikon konče. My se dnes podíváme na nejvydařenější balíčky ikon pro vaše aplikace.

Proto, abyste některý z balíčků mohli používat, musíte mít kompatibilní launcher. Zde je menší seznam těch nejlepších

Cryten

Cryten patří k těm nejlepším a obsahuje taktéž kolem 3070 nejrůznějších ikon pro aplikace a hry. Za svou existenci si nasbíral již přes 60 tisíc zakoupení, což značí o kvalitách. Ikony jsou v tomto balíčku v pastelových barvách. Osobně jsem tento balík ikon používal několik měsíců a musím jej za sebe doporučit. Nyní je CRYTEN ve slevě za skvělých 19 Kč.

unnamed_result unnamed (1)_result

logo-app Cryten - Icon Pack Vertumus 19,50 Kč ANDROID

Aeon

Dalším z mnoha podařených balíků ikon je Aeon. Balík obsahuje cca 2000 ikon ve velmi pestrých provedeních. Aeon klade důraz na neonové barvy, což má velmi hezký efekt při používání tmavých pozadí a témat. Kolem ikon je navíc kolečko, které celý efekt ještě podtrhuje. Aeon je ke stažení za 22 Kč, jedná se o akční cenu se slevou 50%.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Aeon - Icon Pack Stealthychief 22,06 Kč ANDROID

Aurora UI

Mezi povedené balíčky patří i Aurora UI. Tento balíček klade důraz na jasnost ikon a jejich barvy. Ikony jsou opět ve tvaru koleček a celkem by mělo být pokryto přes 2100 aplikací. Aurora je jedinečná tím, že ikony obsahují i stínování, což u ostatních budeme hledat jen marně. Cena balíčku je 27 Kč.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Aurora UI - Icon Pack Fraom 26,09 Kč ANDROID

Easy Elipse

Easy Elipse nabízí uživatelům ikony do tvaru čtverce, což znovu změní celý styl, jak ikony vypadají. Zaoblené rohy na designu přidávají a ikonky v nich jsou dobře barevně pojaty. Autoři balíku kladli důraz na jednoduchost a teplotu barev, která velmi dobře ladí k nejrůznějším tapetám. Velmi měe zaujala možnost napsat autorům, když vám nějaká ikonka chybí, přičemž se ji pro vás pokusí vytvořit.  Cena balíčku je 19 Kč.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Easy Elipse - icon pack DroidScreens 19,78 Kč ANDROID

Charge

Charge patří k mým dlouhodobě oblíbeným ikonkám. Mají minimalistický design v tom smyslu, že ve většině případů obsahují pouze danou ikonu bez jakéhokoliv pozadí. Například bych zmínil ikonu telefonu, kde je zobrazeno pouze sluchátko, výsledný efekt je velmi líbivý a rozhodně si jej časem oblíbíte. Charge stojí 47 Kč, což odpovídá jeho kvalitám.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Charge - Icon Pack Ryconography 47,29 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat