Joy Plus – to nejlevnější od Oppo

Joy Plus – to nejlevnější od Oppo
2015-04-26T20:49:50+02:00
• 27. 4. 2015

Řadu cenově dostupných zařízení rozšiřuje společnost Oppo. Ta v uplynulém týdnu pro nenáročné uživatele oficiálně představila model s názvem Joy Plus, který se zaměřuje hlavně na rozvíjející se trhy. Čínský výrobce pravděpodobně chce konkurovat Xiaomi a jejich nejnovějšímu Redmi 2, ale jeho cena je v poměru k výbavě ve zcela jiných patrech. Pokud do budoucna chtějí těžit úspěchy v tomto segmentu trhu, tak bude nutné nasadit jinou politiku.

Oppo Joy Plus

Novinka disponuje 4palcovým IPS displejem dosahující na rozlišení 800 x 480 pixelů. Hardwarovou část zastupuje dvoujádrový procesor MT6572 od MediaTeku, operační paměť RAM o velikosti 1 GB a 4GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Mezi základními specifikacemi naleznete 3megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED diodu, přední 0,3megapixelovou kamerku nebo vyjímatelnou baterii s kapacitou 1700 mAh.

Uživatelé mají k dispozici platformu ColorOS vycházející z Androidu 4.4 KitKat. Do zapomnění neupadla ani podpora funkce dual-SIM, Wi-Fi, Bluetooth či GPS. V Indii nasazená cena 6 990 rupií (tj. cca 2 769 Kč bez daně) je hodně nadsazena, protože za stejnou cenu mohou pořídit o něco lépe vybavené zařízení. Společnost si evidentně potřebuje vyzkoušet, co jsou místní zákazníci ochotni zaplatit.

Zdroje: gsmarena.com, global.oppo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat